• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU ŞEMDİNLİ SPOR

Murat Taş

Gecen haftaki yazımızda  ilimiz yerel amatör müsabakalarındaki tatsız olaylardan bahsetmiştik. Bu yazımızdan dolayı çoğu okurlarımdan yoğun destek ve güzel mesajlar aldım ,tabi  bazı okurlarımın da tepkileriyle de karşılaştım.Bunlar güzel şeyler ebetteki herkesin görüşüne saygı duyacağız saygı duymak zorundayım.Aynı şekilde, eleştiri aldığımız okurlarımızdan da aynı saygıyı beklemek en doğal hakkım.

Yaşanan bu tatsız olayların bir daha yaşanmaması için hepimizin sorumlu olduğunu ve sorumluluğumuzun bilincinde olmamız gerektiğini unutmamalıyız.Amacımız sadece spor yapmak hele ki uğraştığımız branş futbol ilimizde olduğu kadar ülkemiz ve tüm dünyada en sevilen spor dalıdır. Bizlerde futbolun sadece sahada oynandığını asla ve asla kavga, gürültü, çirkin hareketlerin ve saha dışı olayların yanında olmadığımızı belirtmek isterim.

Evet geçmiş yıllarda hepimizin hataları olmuştur. Hepimiz hata yapmış olabiliriz. Bazen istem dışı centilmenliğe aykırı hal ve hareketlerde bulunmuş olabiliriz.Ama önemli olan bu hatalardan dönebilme erdemliliğini gösterebilmektir.Hele bir de futbol camiası içerisinde olan birinin bu tür hatalarını anlayıp bu hataları bir daha yapmaması en büyük erdemliliktir.

Yerel amatör ligimiz 2. Yarının 3 haftasında yapılan güzel müsabakalarla tamamlandı. Sadece Şemdinli spor un Hakkâri deki müsabakaya gelmemesi bizleri üzdüğünü belirtmekte yarar var. Hakkâri belediye spor emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerleyişini devam ettirmekte. Ligi bu şekilde tamamlama niyetindeler ve önlerindeki zorlu Hakkari gücü maçını aldıkları taktirde ligin şampiyonluğunu garantileyecekler.

 Şemdinli deplasmanına galibiyet parolasıyla giden Hakkari gücü oynadığı güzel futbol ile galip gelerek var olan şampiyonluk iddialarını devam ettirdiler. Buradan tüm Şemdinli Spor futbolcularını teknik heyetini ve taraftarlarını gösterdikleri misafirperverlikten dolayı yürekten kutlarım.Futbolun sadece bir keyif bir eğlence olduğunu hepimize bir kez daha gösterdiler.

Şemdinli sporu bu güzel davranışı, Hakkari gücü futbol takımına kucak açıp onları en iyi şekilde misafir etmeleri fair-play adına güzel bir davranış olup, geleçek yıllar için ilimiz futboluna ışık tutacağına inanıyorum.

Onların bu güzel ve fair-play ruhuna uygun davranışı  gelecekte futbolumuz için güzel bir gelişme,bu davranışlarıyla sadece bizlere değil herkese futbolun sadece ve sadece sahada kazanıldığını gösterdiler.Taşkınlık yapmadan,küfretmeden,saldırmadan sahada oynanılan güzel oyunla maç kazanıldığını bizlere tekrar gösterdiler.

Kendilerini gösterdikleri bu güzel davranıştan dolayı yürekten kutlarım. umarım ki gelecek sezonda Şemdinli spor hak ettiği yere gelir,tüm imkansızlıklara rağmen ligimize  güzel hava ve ayrı bir renk kattılar.Bana göre Şemdinli spor bu sezon gönüllerin şampiyonu,bunu tüm yüreğimle belirtmek istiyorum.

Amatör ligimizin vazgeçilmezlerinden biri olan Yüksekova spor unutmamak gerek gerçekten harika bir takımları var eğer ki lige  başladıkları ilk maçlarda daha dikkatli olsalardı şu anki durumları daha farklı olurdu.

Bu yazı toplam 6573 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 14
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim