• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

18 yıl sonra bir araya geldiler

18 yıl sonra bir araya geldiler
Hakkari Ticaret Meslek Lisesi 1982 yılı mezunlarını düzenlenin kahvaltıda bir araya getirdi.

resim1.20101222150941.jpg

FEYZULLAH TAŞ
HAKKARİ (İHA) - İlde adını hep ilklerle gündeme getiren Ticaret Meslek Lisesi bu defa da yıllar önce mezun olan ve iş hayatına atanan öğrencilerini kahvaltıda buluşturdu. Okulun öğretmeni Arzu Pençe ve sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen kahvaltıya, okul yönetimi tarafından 1982 mezunları olan mali müşavirler Cabbar Yakupoğlu, Yavuz Yüce ve Şehmuz Ege de davet edildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Tanyürek'in de aralarında bulunduğu mali müşavirler, öğretmen ve öğrencilerle aynı masaları paylaşarak birlikte kahvaltı yaptılar. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Tanyürek, lise yönetiminin örnek bir davranış sergilediğini belirterek 18 yıl aradan sonra iş hayatına atanan lise öğrencilerinin kahvaltı ortamında buluşturmanın çok önemli olduğunu ifade ederek düzenleyenlere teşekkür etti.

Lise Müdürü Sıtkı Zerek ise, haftada bir sınıfların kendi aralarında kahvaltı düzenlediğini belirtti. Bu defa ise olaya farklı bir boyut kazandırarak öğrenci, öğretmen ve veli kaynaşmasını sağlamak amacıyla 18 yıl önce mezun olan ve iş hayatına atılan öğrencileri kahvaltıda bir araya getirdiklerini söyledi. Mali müşavir Cebbar Yakupoğlu da yıllar sonra aynı sıraları paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Mezun oldukları okulun kendilerine bir jest yaptığını belirten Yakupoğlu, bunun sevincini yaşadıklarını söyleyerek "Lise Müdürü Sıtkı Zerek, bir eğitimci, turizmci ve iyi bir idarecidir.

Eğitime ve öğürencilerine ne kadar önem verdiğini görüyoruz. Çünkü eğitim ancak dayanışma ve destekle kalkınır. Bence en büyük yatırımın çocuklarımızın eğitimine geleceğine yapmalıyız. Ülkeye ne kadar öğrenci yetiştirsek o kadar verim alırız. Bugün burada 18 yıl aradan sonra öğrencilerle aynı sıraları paylaşarak kahvaltı yapıyoruz. Bunun mutluluğu ise başkadır. Biz de mali müşavirler ve avukatlar olarak Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine staj vererek onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizleri yılar sonra bir araya getirten bu kahvaltı daveti bizleri duygulandırmıştır" dedi.
 

Bu haber toplam 4831 defa okunmuştur
  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim