• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

24 yıl sonra ilk defa parkla tanışacaklar

24 yıl sonra ilk defa parkla tanışacaklar
Bölgede meydana gelen terör olaylarından dolayı Hakkari’nni Çukurca ilçesinin değişik köylerinde göç eden ailelerin çoğunlukta bulunduğu Bağlar Mahallesi ilk defa mahalle parkına kavuşuyor.

Hakkari’de altyapı hizmetleri, sosyal ve kültürel alanlarda kent merkezine ilkleri yaşatan Hakkari Belediye Başkanlığı ilklere imza atmaya devam ediyor.

Asfalt, yeni içme suyu şebekesi, yeni aile ve çocuk oyun parkları, prestij caddeler, Led aydınlatmalar ve birçok hizmete imza atan Hakkari Belediye Başkanlığı  değişik yıllarda bölgede meydana gelen olaylardan dolayı Hakkari’nin Çukurca ilçesinde göç ederek Bağlar Mahallesine yerleşen aileleri 24 yıl aradan sonra mahalle parkına kavuşturuyor.

Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Başkan Yardımcısı Erhan Okay,  Merzan Mahallesi Muhtarı Remzi Çiftçi, Bağlar Mahallesi Muhtarı Ramazan Özer ve Halife Devriş Mahallesi Muhtarı Feysal Tan kentin değişik noktalarında yürütülen hizmetleri teknik ekiple birlikte ziyaret ettiler.

Birçok mahalleden sonra Bağlar Mahallesini ziyaret eden Başan Epcim, etrafına toplana çocuklarla yakında ilgilenerek şeker ikramında bulundu.

Bir süre mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Epcim, onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, 2017 yılında 1 çocuk oyun  grubu ve 5 adet park projesine imza attıklarını söyledi.

Başkan Epcim,” 2018 yılında da bu çalışmalarımız halen devam ediyor. Devir  aldığımız  belediye de üzülerek söyleyeyim ki iki salıncağı olmayan bir belediye devir almıştık. Şuan itibarı ile çalışmalarımız tüm yoğunluğu ile devam ediyor. 15 gün içerisinde 4 adet mahalle parkımızı bitirmiş olacağız bunun gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.

Şuan itibarı ile özelikle Bağlar Mahallesinde 1994 yılında kurulan mahallede ilk defa bir mahalle parkı çalışması devam ediyor. Bununda 20 gün içerisinde tamamlanmayı ümit ediyoruz. Bu mahallede kesinlikle  birçocuk oyun grubu kesinlikle yoktu.

Güzel bir park projesini mahallemize kazandırma çabası içerisindeyiz. Teknik ekibimiz ile birlikte  özelikle Merzan Mahallesinde Bağlar Mahallesinde , Karşıyaka Mahallesinde ve yine Berçelan Mahallesinde  park projelerimizi dolaşıyoruz.

2018 yılının çalışma döneme içerisinde 2 aylık dönemde başarıyla atlattıktan sonra Hakkari’nin değişin yüzünü insanlarımıza göstermiş olacağız” dedi. Haber: Feyzullah Taş

belediye-5-001.jpgbelediye-3-009.jpgbelediye-1-018.jpgbelediye-2-014.jpgbelediye-6-002.jpg

 

Bu haber toplam 2577 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim