• BIST 8718.11
  • Altın 2246.595
  • Dolar 32.3347
  • Euro 35.1824
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

3 ARALIK KAPIDA

Mesut Keskin

Birazdan sizlerle paylaşacağım konuyu özellikle devlet büyüklerimiz, gönültaşlarımız ve dostlarımız lütfen üzerlerine alınmasınlar.

 Malumunuz Haftaya 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve ülkemizde her yıl çeşitli etkinliklerle duyarlılık ve görünürlülük  tavan  seviyeye çıkartılmaktadır. Budurum elbette bizleri son derce memnun etmektedir,15 yıl önceyi gözümüzün önüne getirdiğimizde çelenk bırakma programı kadar önemli faaliyete bile üç beş bürokratı ve ya vatandaşı bulmakta zorlanıyorken şimdi ise mevzu neredeyse ziyaretçi akınına dönüyor. Diyeceksiniz ki bundan daha güzel ve anlamlı ne olabilir.

mesut-keskin.jpg

Üzücü ve onur kırıcı olan kısmı şu , sadece üstlerine , amirlerine yaranmak için yada toplumda saygınlık derecelerini artırmak için ve ya  ahireteCennetten tapu almak için bizleri ziyaret edip ‘’Bir Kare Alabilir miyiz’’ sosyal medyada bu fotoğrafı kullanırız hevesiyle gelenler.

Daha sonra o çok işittiğimiz  ‘’Biz Daima Yanınızdayız’’ cümlesi. Bakın sonra neler yaşıyoruz ‘’Biz Daima Yanınızdayız’ ’diyenler bir zaman sonra kendimiz için değil zorda kalmış engellimiz için aradığımızda maalesef basit bahanelerle bizlerin taleplerini reddedebiliyorlar.

Bizler kimseden ve hiçbir kurumdan insanüstü şeyler istemiyoruz. Kendimiz ya da ailemiz için de bir talebimiz yok. Sizlerden biraz çaba biraz iyi niyet biraz sağduyu biraz da inisiyatif istiyoruz. Ancak bunları yaparsanız vicdanınızı rahatlatmış olursunuz Cennette Tapu alarmısınız bilmem ancak Cenab-ı Hakka o zaman hesap verebilirsiniz. Bizler garip gureba edebiyatı yapmadık yapmıyoruz engellimize yasal olarak tanınan haklar ne ise onu  istiyoruz sizlerde biraz üstüne iyi niyet koyun öyle destek olun diyoruz.

Bu yaptım yapıyorum, eş dost pazarda görsün, bugünü atlatalım yarına Allah Kerim tavrınızdan vazgeçin diyorum, illa yapacaksanız da bizleri kullanarak yapmayın diyorum. Vesözlerime son verirken başında da söyledim  senenin her günü bizimle olan devlet büyüklerimiz, gönüldaşlarımız ve dostlarımız üzerlerine alınmasınlar.  Sizleri saygıyla selamlıyorum.

Bu yazı toplam 26055 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim