• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Ağlatan gece!

Hakan Taş

Futbol İl Temsilcisi Adnan Aykut ve Spor Yazarı Murat Taş, başarılı isimlere yılın ödülleri konulu bir çalışma ile bana geldiklerinde pek sıcak bakmadım. Çünkü spor habercilikte ilgi alanımın dışında kalan bir branştır. Sonradan kabul ettim ve birlikte 1 hafta süren bir çalışma yaptık.

Atatürk Kültür Merkezinde sahne aldık. Yapımcılığı ve sunuculuğunu ben üstlendim. Başta sayın valimiz olmak üzere hiçbir davetlinin programın içeriği ve akışı ile ilgili bilgisi tam olarak yoktu. Rutin her program gibi klasik bir gösteri sandılar.

Hakkari’de bir ilk yaşandı. Resmen görsel bir şölen vardı. Sinevizyon gösterileriyle hem sporcular, hem de protokol üyeleri onure edildi. Davetlileri sıkmamak adına duayen sanatçı Kemal Çiftçi’de mini bir konser verdi. İki saat süren gecede sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. Valimiz, eşi Funda hanım ve diğer konukların gözleri doldu.

Hakkari’nin değişen yüzü, yapılan kalıcı hizmetler, dağ kentin bıraktığı izler, her kurumun ayrı ayrı yaptıkları hizmetler hepsi kayıt altına alınarak resimleştirildi ve ölümsüzleştirildi.

İlimiz valisi Cüneyit Orhan TOPRAK’ın 18 aya sığdırdığı tüm güzellikleri albümleştirildi. Hüzünlü bir fon müziği ile izleyenlerin gözlerini yaşarttı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Yetkililerimiz şunu gördüler ki, Hakkari yapılan hizmetleri ve iyilikleri unutmaz. Hakkari halkı özlemi çekilen yatırımları ve vesile olan bürokrasiyi her zaman saygıyla anımsayacaktır.

Gecemizde 2 saat süren program büyük bir zevk ile izlendi. Herkes duygulandı. Valimiz ilk kez mikrofona gelirken konuşmasında zorlandı. Duygularını gizledi fakat ses tonundaki titrek kendisini ele veriyordu. Resim albümünde şöyle bir deyim vardı ki herkesi ayrı hüzünlendiren; “Birgün bizi bırakıp gitmek zorunda kalırsanız bu kent öksüz ve yetim kalır”…

Hakkari Haber TV ve Futbol İl Temsilcisi’nin ortaklaşa yaptıkları gecenin yankıları halen konuşuluyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve bize kusursuz ev sahipliği yapan Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu yazı toplam 3840 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim