• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C

Ahlaksızlığı bırakın artık işinize bakın…

Hakkarili Cingöz

Ramazan geceleri huzur ve güven içerisinde geçiyor. Rengarenk Hakkari görüntüsü ise bazılarının hoşuna gitmemiş gibi… he ya huzura alışkın değiller ya...sus burada  tamam susuyorum...

Yahu bakın Ramazan ayı hoşgörü ayıdır. Bu mübarek ayda fitne ve fesatlığı bırakın artık.  

Görev değişikliği yaptığınız personelinizi halka deşifre ederek bakın kapıya diktik bakın oradalar bakıp bakıp güldünüz.

Parti ve belediyeyi oyuna getiren sizler “Zan ettiniz ki halk yaptığınıza takdir edecek" Tam tersi halktan büyük bir tepki aldınız. Halk herkes kendine yakışanı yapmıştır cevabını size yapıştırdı.

Bu yaptıklarınızdan dolayı unutmayın ki tarih bile sizi af etmeyecek. Gerçi tarih nedir bilmezsiniz.. hadi öyle olsun…

-Ramazan ayında bari yalan söylemeyin

Belediye’de olanlar oldu tamam bitti. Herkes işinin başında bu konuyu neden tekrar tekrar abartıyorsunuz bu mübarek ayda. Ya insanda biraz vicdan ve utanma duygusu olur yet artık.

Görev değişikliği yaptığınız kişilerin oğlu, kızı, diğerlerinin ayrı şekilde ailesi belediye de işe alınmış dedikodusu  yaparak kendinizi temize çıkartmaya çalışıyorsunuz. 

Ya sizde utanma yok mu be, listeler sizde halkta değil  varsa bir durum listenizi belediyenin kapısına asarsınız.  Herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar.  yook yook siz ancak yalan yere dedikodu yaparsınız.. yuh be sizde bir cacık bile olmaz valla.

Bu dedikoduyu yapan iğrenç insanlar sizlere sesleniyoruz. Sizler ne partili neden belediyeci olabilirsiniz.  Bunların tespit edilip hem parti hem belediyeden derhal ihraç edilmelidir. 

“barış, kardeşlik ve hoşgörüyü” ramazan ayı ekseninde tartışmak ilginç olduğu
kadar düşündürücüdür. Ya he he tamam tamam siz kurumları denetlemeye devam edin... 

Hee tabi tabi denetleme sırası bağımsız belediye var ya eee işte orası o neresi belediye ek hizmet binası var ya işte orası..  Aaaa Hadi hayırlısı.. başarılar dileriz....

Bu yazı toplam 2689 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim