• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

AK KADINLARDAN NEZAKETLİK!

Hakan Taş

21 Ekim dünya gazeteciler günü dolayısıyla Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, Sosyal Politikalar Başkanı Fulye Önal, Tanıtım ve Medya Başkanı Gülcan Tunç, Sekreter Melek Tatlı ve birkaç partili üye ile birlikte Hakkari radyosu ve Hakkarihabertv.com ofisimizde bize nezaket ziyaretinde bulundular.

Münevver Ertuş demek nezaket, hoşgörü, incelik, saygınlık demektir. Duruşu, söylemi, güler yüzü ve kibarlığıyla adından söz ettirmeyi başaran Ak yürekli kardeşimizdir.

İlimiz Valisi İdris Akbıyık sosyal medya hesabından gazeteciler günümüzü şu sözlerle kutlarken, “Gece gündüz, yaz kış demeden alın ve akıl teri döken tüm gazetecilerin 21 Ekim Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” derken Ak Parti Kadın Kolları ellerinde çiçek ve çikolata ile büromuzu ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda geçen sohbetten işte Başkan Münevver Ertuş’un açıklamalarından dip notlar;

AK KADIN AKIMI

“Türkiye’de 81 ilde, 922 ilçede 100 bini aşan yerel yönetici ve 5 milyona ulaşan üyeyle Ak Partili kadınların lider Erdoğan’ın siyasetini örnek alarak partimizin kararlarını ülkenin dört bir köşesinde titizlikle uyguluyoruz. Hakkari ilimizde ise 13 bin kadın üyemiz mevcuttur.”

BAŞKAN ERDOĞAN’IN KADINA VERDİĞİ ÖNEM

“Kadınların hak, hukuk ve sorunlarını bu kadar önemseyen başka bir lider yoktur. Eğitim-öğretimde fırsat eşitsizliğini ortadan kaldıran, kadınların karar alma mekanizmalarına ve siyasete katılımında tarihi adımlar atan, kadın tüm insanlığın ilk öğretmenidir diyen tek lider yine sayın Erdoğan’dır. Kadına verilen önemden dolayı partimizin 5 milyon üyesi sadece kadınlardan oluşmaktadır.”

HAKKARİ’DE DE KADINA ŞİDDET VAR

“Hakkari’mizde de kısmen kadına şiddet var. Mağdur kadınlar bizi ziyaret ederek destek istemekteler. Parti olarak onlarla yakından ilgilenerek evlerini ziyaret etmek suretiyle aile içindeki sorunların giderilmesi hususunda çare bulmaktayız. Eşinden şiddet görerek ayrılma noktasına gelen bir çok karı kocayı barıştırarak kucaklaşmalarını sağlamışızdır.”

HER YÜREĞE DOKUNDUK

“İlimizde tespit ettiğimiz yardıma muhtaç yüzlerce kadınımıza ulaştık. Sadece Ramazan ayında 750 bin değerinde gıda yardımında bulunduk. Maddi ve manevi sorunu olan ve bize yansıtan herkesin ayağına giderek çözüm üretmişizdir”…

KADIN VEKİL İSTİYORUZ

İlimizde artık bizleri temsil edecek kadın Milletvekili istiyoruz. Kadın hayatın her kesiminde olmalı çünkü kadın hayatın rengidir. İlimizde Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Gülnur Uğuz’un görevlendirilmesi, yine ilimiz Denizbank şube müdürlüğüne Semra Çakaroğlu’nun atanması, İl Dernekler Müdürlüğüne Sabahat Gazioğlu’nun görev alması bizleri mutlu ediyor. Ve artık Hakkari’mizde kadın milletvekili arzu ediyoruz”…

BİZE EN ÇOK GELEN TALEP İŞSİZLİK

“Partimizi sürekli ziyaret eden kadınların bizden talebi kendilerine ve çocuklarına iş isteğidir. İşsizlik sorunu insanımızı mutsuz kılıyor”.

BAŞKAN GÜR’Ü BAŞARILI BULUYORUZ

“Partimizin il başkanı olan Emrullah Gür’ü başarılı buluyoruz. Kasım ayında gerçekleşecek olan kongremizde yeniden güven tazeleyerek yoluna devam edecektir. Çünkü partimize olan sevgi ve destek her geçen gün büyüyor”…

EĞİTİM PROJESİ

“Kadına yönelik eğitim projelerimizi hayata geçirdik. Finansal yönden okuryazarlık eğitim projemiz büyük beğeni topladı. Bize oy veren vermeyen her kadına eşit kapımız her zaman açıktır.”

BAŞKAN ÇAM TAM BİR CAN

Kadın Kolları Genel Başkanımız Lütfiye Selva Çam bizlerle sürekli diyalog halindedir. Kendisinin çabası ve enerjisi bizi de tetikliyor. Hakkari’de ve Türkiye’de zafer her zaman için kadınların olacaktır. Ak Parti’de olmaktan ve hizmet etmekten onur duymaktayım”…

Hakkari’de tüm partiler ve kadın kolları mevcuttur. Hiç biri bizi arama veya bir mesaj gönderme gereğinde bile bulunamazken Ak Parti Kadın Kollarının ziyaretinden müthiş keyif aldım. Bayan Ertuş ve partili arkadaşlarına tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Çünkü basın herkesin gözü, sesi, kulağıdır.

ak-kadinlar-1-001.jpgak-kadinlar-2-001.jpg

 

Bu yazı toplam 3885 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim