• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Ak Parti Derecik 7. Olağan kongresi yapıldı

Ak Parti Derecik 7. Olağan kongresi yapıldı
Ak Parti Hakkari Derecik ilçesi 7. olağan kongresi büyük bir coşkuyla yapıldı.

Ak Parti ilçe binasında düzenlenen kongreye MKYK ve Bölge Koordinatör Alaattin Parlak, Hakkâri Milletvekili Husret DİNÇ Hakkari Ak Parti il başkanı Emrullah Gür, geçmiş dönem Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Büyük Çiftlik Belediye Başkanı  Rüştü Zeydan ve Ak Parti ilçe başkanları,  kadın kolları başkanı,  gençlik kolları başkanı,  il yönetim kurul üyeleri ve büyük bir halk kitlesi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Cumhurbaşkanı'nın videosu slayta izlendi.

Burada konuşan  Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür , her daim dik duruşları, haktan ve doğrudan yana taviz vermez kişilikleri ile iftiharı medarımız olan Derecek ilçemizin kadirşinas şahsiyetleri, sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbet ile selamlıyorum dedi.

Başkan Gür,”AK Parti 7. Olağan Kongre sürecimizin ülkemize, ümmete ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını ve bu takvim çerçevesinde Govend dağının heybeti, vapur dağının asalet yüklü yamacında gerçekleştireceğimiz ilçe kongremizin de ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Davası ümmet, vatan ve erdem olanın derdi de büyük olur. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, AK Parti artık sadece Türkiye'nin partisi ve umudu değildir. Türkiye sınırlarını aşacak bir etki ve hayranlık ile milyonlarca Müslüman’ın ve mazlumun umudu, davası ve sevdasıdır AK Parti.

AK Parti ve Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu değer yüklü mücadele ve savaşımız için büyük bir nimettir. Çok iyi biliyoruz, AK Parti sadece ülkemizin değil, dünyanın da en güçlü, en istikrarlı ve disiplinli siyasi hareketi ve organizasyonudur.

15 Temmuz ihaneti karşısında, dünya'nın başka hiçbir yerinde görülmemiş şekilde millet can siperane bir fedakarlıkla meydanlara koşmuşsa, bunun içerisinde şüphesiz AK Parti teşkilatlarının da büyük rolü vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti hareketimizin siyasi önderliğinde inşallah Büyük Türkiye yürüyüşümüzde çok daha güzel bir geleceğe hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.

2023 hedeflerimize hep birlikte, aynı gaye ve inanç ile tek yürek kenetlenmiş şekilde yürüyeceğiz. Biliyoruz ki; tek çaremiz birlik olmaktır, inşallah bu kutlu yürüyüşe Rabbimizin yardımı, teşkilatlarımızın samimi gayretleri ve halkımızın sahiplenmesiyle devam edeceğiz.  

Hakkari AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak bu erdemli ve kutlu mücadelenin adanmışları olarak halkımıza ve ülkemize en iyi hizmet ve çabanın gayreti içerisindeyiz. Bu çabamızın şahitleri sizlersiniz, inşallah hep birlikte daha güzel olana varmak için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü kılacağız.

Ve bizden sonra gelenlere bu izzet ve onur bayrağını sizlerin huzurunda yüzümüzün akı ile teslim edeceğiz inşallah. Şemdinli ve Derecik ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını tekrardan Rabbimden niyaz ediyorum” dedi. Oyların büyük çoğunluğunu Kasım Evin Derecik Ak Parti ilçe başkanı seçildi. Haber: Feyzullah Taş

1-385.jpg4-210.jpg1-386.jpg2-437.jpg3-332.jpg4-210.jpg5-142.jpg
 

Bu haber toplam 2667 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim