• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Ak Parti Hakkari il başkanı Fırat istifa etti!

Ak Parti Hakkari il başkanı Fırat istifa etti!
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Ak Parti İl Başkanlığında basın mensuplarına açıklamada bulunan Nurettin Fırat, 8 Şubat 2015 tarihinde Hakkari AK Parti İl Başkanlığı bayrağını devraldım.

Daha önce gönüllü bir neferi olduğum AK mücadelede, fiili olarak sorumluluk üstlenerek halkımıza hizmet etme şerefine nail oldum. Ülkemizin ve mazlum coğrafyaların diriliş umudu ve somut mücadelesi olan AK Parti davasında bir nefer olarak yer almanın onurunu yaşadım dedi.

Başkan Fırat,”Görev aldığım günden bugüne kadar ekibimle beraber her daim Hakkari için iyi olan ne varsa onu yapma gayreti üzere bulundum. Teşkilat olarak halkımızı kucakladık, birlik ve beraberliği ilimizde en üst seviyede temsil ettik. Bu çaba ve gayretlerimizin karşılığı olarak halkımızın teveccühüne mazhar olduk.

Daha önce il ve ilçelerde Parti büroları kapatılarak büro malzemeleri kapalı mekanlara depolanırken, AK Partimizin bizden hemen önce açılan il bürosunu halka açık hale getirdik.

Yüksekova ve Çukurca parti bürolarımızın yerlerini satın alarak açılışlarını gerçekleştirdik. En zor süreçte bu göreve talip olduk, görevimizi yapma gayretimiz sonuç verdi ve parti üye kayıtlarımız büyük bir ilgi ile karşılandı. Başarılı sürecimizin en iyi göstergesi üye kayıtlarımızdaki büyük artış oldu.

Görevi devraldıktan iki ay sonra gerçekleşen 7 Haziran seçimlerinde %8 olan oy oranını, 1 Kasım seçimlerinde %12, 16 Nisan halk oylamasında % 32.5 seviyesine çıkarma başarısını sağladık.

Teşkilattaki dava kardeşlerimiz ile vermiş olduğumuz bu mücadele sonucunda 16 Nisan halk oylamasında Türkiye’de yüzdelik olarak oyunu en çok arttıran il olduk. Böyle bir başarının ardından yeni dava arkadaşlarımıza yol vermek, alan açmak ve yeni ses ve nefeslerle bu yürüyüşü taçlandırmak için, bir erdem olarak gördüğüm hizmet bayrağını yeni arkadaşlarıma devrediyorum.

Ülkemizde gerçekleşen son halk oylamasında oyunu en fazla arttıran Hakkari AK Parti İl Başkanı olarak, bugünden sonra İl Başkanlığı görevimden istifa ederek mücadele bayrağını yeni dava kardeşlerime bırakmış bulunmaktayım.

Bugüne kadar başkanı olduğum Hakkari il teşkilatına bundan sonra gönüllü bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim.

Partimin ve teşkilatımın vereceği her göreve hazır olduğumu beyan ediyorum. Dava insanı için yürüyüşün başında, ortasında ve sonunda olmanın farkı yoktur. Esas samimiyet tam da burada görülür. Davanın selameti ve her daim daha da güçlenerek yürümesi temel arzumuzdur ve bunun için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.

AK Parti bizim için dirilişin ve evrensel onurumuzun yeniden ayağa kalkma mücadelesidir. Bu mücadelenin paydaşı ve hizmet edeni olmaktan onur duydum ve duymaya da devam edeceğim.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, AK Parti’mizin kılavuzluğunda ecdadımızın bize bırakmış olduğu mirasın hakkını eda etmek için her daim hizmete amadeyiz. Davamız büyük, mücadelemiz değerlidir;hiçbir dava adamı küçük hesaplar ile bu yüksek idealler içeren mücadeleye zarar vermemelidir.

Fedakarlık, samimiyet, birlik ve kardeşlik bizim için çok önemli değerlerdir. Bu çerçevede bize hangi görev tevdi edilirse edilsin emir telakki ederiz.

Onur duyarak yürüttüğüm Hakkari AK Parti İl Başkanlığı görevimde, her daim yanımda olan ve mücadele gayretimi diri tutan teşkilatımızın tüm birimlerindeki dava kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan genel merkezimize ve Genel merkez teşkilat başkanımıza ve başkan yardımcılarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Partimizin her üyesine, STK’larımıza ve kıymetli halkımıza şükran duygularım ile müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum.

Halkımız daima yanımızda oldu ve bize gösterdikleri teveccüh ile görevimizi hakkı ile vermemizi sağladı, tüm halkımızdan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

Mücadele bayrağını alacak olan her kardeşimiz ile omuz omuza yürümeye her daim hazırız. Şimdiden görev tevdi edilecek kardeşime başarılar diliyorum.

Siz değerli basın mensuplarımız da mücadelemizin en canlı şahitlerisiniz, sizlerle birlikte ve sizlerin desteği ile birçok güzelliği halkımıza taşıdık.

Sizler de hakkınızı helal ediniz, inşallah daha güzel yarınlarımız için yine birlikte yürümeye devam edeceğiz. Rabbim bu hayırlı mücadelede niyetimizi halis, çabalarımızı makbul kılmasını diliyor, en kalbi duygular ile selamlıyorum. Ve sizleri Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu. İHA

 

Bu haber toplam 6697 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim