• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ak parti il başkanları Ankara’da buluştu!

Hakan Taş

Ankara’ya toplantı için gelen Ak Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, Hakkari’nin durumunu yakından takip etmek için başkente demir atan Başyazarımız Hakan Taş’a açıklamalarda bulundu;

HAKKARİ’NİN DURUMU

“Bu konuda hiçbir netlik yok. Halkımızın taleplerini Ankara’ya taşıyoruz. Bu karar sayın cumhurbaşkanımızın inisiyatifindedir. Elbette hepimiz kentimizin il kalmasından yanayız.”

DURUM DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTIK

“Ak Parti Genel Merkezinde bir araya geldik. Doğu ve Güneydoğu’daki tüm il başkanları arkadaşlarımla birlikte Şırnak ve Hakkari konusunu gündeme aldık. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi, Genel Başkan Yardımcılarımız Cevdet Yılmaz ve Öznur Çalık ile görüştük.”

AK PARTİ İL BAŞKANLARINA YÖNELİK SALDIRILAR

“Herkes siyasi görüşüyle özgür olmalı. Bizden olmayanları öldüreceğiz mantığı ile hareket edenler kaybedeceklerdir. Bölgede parti olarak gücümüze güç katıyor ve her geçen gün büyüyoruz. Devletimiz ve hükümetimiz çok güçlüdür. Halkımıza hizmetin en iyisini vermek için çalışmaya ve çabalamaya devam edeceğiz. Şehit edilen dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

İL KURULTAYLARI

“Ağustos ayı içinde belde ve ilçe teşkilatları yenileniyor. İl kurultayları ise sanırım Şubat 2018 bulur. Bizler partiliyiz, görev ne olursa olsun yolumuza devam edeceğiz.”

15 TEMMUZ’A DİKKAT

“15 Temmuz günü ülkemiz için çok önemli bir gündür. Demokrasimize uzanan ellerin kırıldığı gündür. Hakkarili tüm hemşerilerime şimdiden sesleniyorum. Geçen yıl 15 Temmuzda gösterdiğimiz bağlılık ve vatan sevgimizi bu yıl da göstereceğiz. Hakkari meydanları dolup taşacaktır. 15 Temmuz şehitlerimizi anmadan geçemeyeceğim. Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman güvenlik güçlerimize de minnetarlığımızı haykırıyoruz.”

HAKKARİ’NİN YOLLARI

“İlimiz yenileniyor, yeniden inşa ediliyor. Bu çalışmalar yapılırken elbette vatandaşa rahatsızlık veriliyor. Sabırlı olursak devletin ve hükümetin ilimize sunduğu güzel hizmetleri hep beraber göreceğiz”

nirettin-firat.jpgnirettin-firat.jpgfirat-2.jpgfirat-1.jpg

Bu yazı toplam 3798 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim