• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Ak Parti il teşkilatı Dağlıca ve Doski vadisinde

Ak Parti il teşkilatı Dağlıca ve Doski vadisinde
Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek ve beraberinde parti il teşkilatı Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca ve Doski bölgesindeki köy ve mezraları ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediler.

Ak Parti Hakkari il teşkilatı partili gözetmeksizin ilçe, köy ve mezralardaki halkla buluşma ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Özbek ve beraberindekiler vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek, gerektiği yerde ise yetkilileri arayarak anında çözüme kavuşturuyorlar.

Gençlerle de bir araya gelen partililer, gençlerin sorunları ve eğitimlerini sürdüren öğrencilere ise destek oluyorlar.

Yüksekova ilçesinin Dağlıca, Adaklı, Beşpınar, Bulaklı, Çatma, Tuğlu, Yeşilköy, Sürekli, Çatma, Bostancı, Pınargöz, Gürkavak, Kuşka ve Karlı köy ve mezralarını ziyaret eden Başkan Özbek ve beraberindeki partililer, gece geç saatlerinde de halkla buluşma adına ziyaretlerini sürdürerek kap kapı dolaşmaya devam ediyorlar.

Başkan Özbek, köylülerin sorun ve sıkıntılarını not alırken köy ve mezra sakinleri ise devletin ellerini üzerlerinde hissetmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

-Başkan Özbek, halkın hizmetkarıyız

Bizim siyaset anlayışımızda halkın ayağına gitmek vardır diyen Başkan Özbek, artık derdini anlatmak için siyasetçinin ayağına giden halk yerine onların hizmetkârı olan onların ayağına gidiyoruz dedi.

Başkan Özbek,” Ak Parti olarak dur durak bilmeden vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışacağız.  Tabii ki bunu yaparken vatandaşlarımızı değil biz vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Köylerimizde vatandaşlarımızla köylerimize vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz, sorunlarımızı yerinde çözebilirsek çözüyoruz çözemezsek sayın valilimize, kaymakamlarımıza, gerekirse bakanlarımıza sorunlarını iletmeye çalışıyoruz.

Onlara sayın cumhurbaşkanımızın Bizlere gösterdi hedefler yolunda vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaktır" dedi. Haber: Feyzullah Taş

01-520.jpg02-432.jpg03-369.jpg05-102.jpg

 

 

Bu haber toplam 2182 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim