• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Ak Parti ‘li Dündar, Çukurca marka ilçe olacak

Ak Parti ‘li Dündar, Çukurca marka ilçe olacak
​Hakkari’nin Çukurca ilçesi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ensar Dündar, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi halinde ilçede büyük bir değişimin olacağını söyledi.

 AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ile kimsenin yarışamayacağını ifade eden Dündar, gazetecilerle birlikte ilçenin değişik noktalarını dolaşarak hizmetlerin yapılacağı alanlar hakkında bilgi verdi.

Huzur ve güven içinde olan Çukurca’yı güzel günler beklediğini söyleyen Dündar, ilçeyi birbirinden güzel hizmetlerle gündeme getireceklerini söyledi.

Batıda gelip görenlerin hayran kaldığı ilçeyi turistte çekeceklerini anlatan Başkan adayı Ensar Dündar, ilçede inanılmaz bir değişim ve dönüşümün olacağı müjdesini verdi.

Yeni yapılacak 16 ayrı proje hakkında da bilgi veren Dündar,” Ekilmeyen tarlaların ekilmesi sağlanması susam ve çeltik üretimin yaygınlaştırılması, Mesleki kurslar düzenlenerek gençlerin kendi islerini kurmalarını sağlanması, sosyal belediyecilik (fakır ve yoksul ailelere barınma, iş, eğitim ve diğer yardımlar)yapılması, Düğün salon, itfaya garajı, küçük sanayi sitesi,

Taziye evi, Hayvan barınağı projesi, Havuz projesi (auqa parkı), Sauna hamam projesi, Yayla evleri projesi, çöp toplama projesi, millet kıraathanesi projesi, Kanatlı hayvan yetiştirme projesi, Seracılık projesi ve Arıtma tesisi” olduğunu söyledi”

Yapım aşamasında olan projeler hakkında da bilgi veren Dündar, Konut projesi, Tara çalama projesi, spor kompleksi projesi, gençlik merkezi parkı projesi, kale evleri restore, rafting projesi ve iş merkezi  ve iş merkezinin içinde (Bowlink  7 iş yeri 2 restoran 2 kaffe çocuk oyun alanı 1 sinema salonu , sauna 1 kat hamam savuna buhar odası soyunma ve duş” şer alacaktır” dedi.

cukurca-ensar-dundar-1.gifcukurca-ensar-dundar-2.gifcukurca-ensar-dundar-3.gif

cukurca-ensar-dundar-4.jpgcukurca-ensar-dundar-5.gif

 

Bu haber toplam 5241 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim