• BIST 9476.65
  • Altın 2505.594
  • Dolar 32.5977
  • Euro 34.7878
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ak Parti milletvekili adaylarını tanıttı

Ak Parti milletvekili adaylarını tanıttı
AK Parti İl Başkanlığı tarafından AK Parti Hakkari milletvekili adayları Husret Dinç, Abdulmecit Tarhan ve Nurettin Fırat için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Programda konuşan AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Ülkemizin, Türkiye’mizin büyük yürüyüşünün eşiğinde olduğumuz bu günlerin heyecanı ile siz çok kıymetli dava kardeşlerimi, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli hemşerilerimi, basınımızın güzide temsilcilerini en kalbi duygularım ile selamlıyorum dedi.

Başkan Gür,”24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinin ilimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bugün, ülkemizin, vatanımızın güzel yarınları için önemli bir seçimin arifesinde olduğumuzun idrak ve heyecanındayız. 24 Haziran seçimlerine günler kaldı, Türkiye’de ve Hakkari’mizde AK Parti olarak yeni bir zafer kazanmak için gün sayıyoruz.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, milletin adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 16 yıldır gerçekleştirdiğimiz dirilişi, artık şahlanış ve yükselişe çevireceğiz inşallah. “Vakit Türkiye Vakti”, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye, Yaparsa Yine AK Parti Yapar", şiarı ile inşallah Hakkari’mizin dört bir tarafında; ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde, her kardeşimize Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kazanımlarını anlatacağız” dedi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir hakikatini yüreğimizden gelerek aktaracağız.

Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah’ın izni ile 24 Haziran’da Hakkari’mizden liderimize ve davamıza en güçlü desteği vererek, başarılarımızı daim kılacağız.

Bizler önümüzdeki seçimlerin ülkemiz, ümmet ve dünya mazlumları için ne kadar büyük bir öneme haiz olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Bunun için bu hak davada büyük bir vebal altında olduğumuzu bilerek gayret göstermek mecburiyetindeyiz.

Çok kıymetli dava kardeşlerim; AK Parti olarak bizim en büyük gücümüz milletimizle, halkımızla olan gönül ve muhabbet bağımızdır ve ülkemize olan büyük sevda ile gerçekleştirdiğimiz hizmetlerdir. Bu büyük davanın Hakkari parçası olarak bizler de diyoruz ki; Hakkari’miz muhabbet ve hizmeti en üst seviyede hakediyor. Hizmet siyasetinde bizimle yarışabilecek hiçbir parti yoktur. Varsın diğer adaylar, partiler, yalanla, iftirayla, kavgayla vakit geçirsin. Biz yaptıklarımızı, yapacaklarımızı milletimize anlatacağız ve sağlanmış olan huzur ve birlik ortamının günümüz ve geleceğimiz için önemini paylaşacağız.

AK Parti’ye gönül vermiş olan güzel insanlar, unutmayınız bizler aynı zamanda büyük bir medeniyet davasının sorumluluk üstlenmiş erdemliler hareketiyiz. AK Parti sıradan siyasi şartlarda ortaya çıkmış herhangi bir parti değildir.

Bir döneme, bir kesime hitap eden bir parti hiç değildir. Kutlu bir davanın, öncü bir medeniyetin ve izzet sahibi bir milletin mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir. Bizim yolumuz milletimizin hak ve erdem yoludur. Bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, kalkınmanın, tevazunun, kucaklaşmanın, birlik olmanın yoludur.

Çünkü biz AK Parti olarak, hikmeti Hak’ın ve halkın rızasında bilenleriz. Değerli hazirun; Yeni Büyük Türkiye yürüyüşümüzün birikimini yeni nesillere en iyi şekilde devretmek için 24 Haziran seçimlerinde Hakkari’den çok güçlü bir destek vermeliyiz. Bizim iddialarımız var, bizim ideallerimiz var, biz medeniyet ve hakkaniyet kaygısı taşıyoruz.

Biz ülkemiz için Hakkari’miz için huzur, güven, iş, aş ve güzel bir gelecek istiyoruz. Bunun için yürek yüreğe değerek, halkımıza hizmet için destek istiyoruz.

Bu topraklarda dava bilinci, vicdan duygusu taşıyarak siyaset yapma gayretindeyiz. Bizimle birlikte bu kutlu yürüyüşe katılan tüm AK Partili gönüldaşlarımıza selam olsun.

Selam olsun bu davanın isimsiz kahramanlarına. Selam olsun ülke ve Hakkari sevdalılarına.Selam olsun bu mekan ve tarih bilincini bize aşılayanlara. Selam olsun Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın ardında yüreğiyle saf tutan AK Parti kadrolarının her bir neferine. 

Bu duygularımızın paydaşı olan ve davamıza gönül verip aday adayı olan tüm dostlarımıza Hakkari AK Parti İl Başkanı olarak hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki, aday adayı olan kardeşlerim, adaylarımızla, bizimle canı gönülden çalışmaya devam edeceklerdir.

Vakit birlik, vakit ilimize hizmet, vakit Türkiye vaktidir. Erdem, irade ve cesaretle Hakkari çalışacak, Türkiye şahlanacak. Aday olarak teveccüh gören üç kardeşimize hayırlı olsun diyoruz.

AK Parti milletvekili adayı olmanın büyük sorumluluk gerektirdiğinin altını çizmek isterim. Aday olarak seçilen kardeşlerimizin bu büyük sorumluluklarını hakkıyla yerine getirmeleri için hep birlikte, tek yürek olarak çalışacağız inşallah. Üç milletvekili adayımızda birbirinden değerli olan kardeşlerimizdir, Rabbim onları da, bizleri de mahcup etmesin, bizleri muvaffak eylesin.

Ülkemize ve ilimize hayırlı hizmetleri hep birlikte nasip eylesin. Kirli ittifaklar ile ortaklaşarak yeniden birilerine peşkeş çekmeye çalışanların ihaneti bizleri daha iri, daha diri bir şekilde şahlanmaya motive etmelidir. AK Parti bu milletin umududur, bir milletin umudu o milletin geleceğidir.

Bu umut bizlere emanettir, emanetin bizler için bir iman meselesi olduğunu hepimiz kabul etmekteyiz. Herkes ilk kendi çevresinden başlayarak buna en güçlü desteği sağlamalıdır ve bunun için gayret etmelidir.

Hakkari halkı olarak bizler hizmetin en güzelini hak etmekteyiz. Çünkü Yarının tarihinin bugünden yazıldığını biliyoruz, güzel yarınlar için bugünden güçlü olmalıyız. 

Çarşamba günü Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak ilimizdeydi. İlimiz için büyük bir kalkınma hamlesi olacak, istihdam sağlayacak, ilimizi güçlendirecek, güzelleştirecek olan petrol sondaj çalışmasına şahitlik ettik. İlimiz güçlü maden ve enerji kaynaklarına sahiptir, bakanımızdan bunların en aktif hale getirilmesi için gerekli desteği talep ettik ve inşallah o sözü de aldık.

İlimizde çok güzel projeler ile çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz, bunları gerekli mercilere ilettik. İlimiz alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmak üzere, doğal gaz inşallah bu sene aktif olarak kullanılacak. Çok kıymetli hemşerilerim; Biliyoruz ki, huzur varsa refah vardır, güçlü devlet varsa güzel bir yaşam vardır.

Bunun için ne diyoruz, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye, Yaparsa Yine AK Parti Yapar". Hakkari olarak güçlü bir AK Parti için yüreğimiz ile çalışacağımıza söz veriyor muyuz? Güçlü bir ses alamadım, söz veriyor muyuz?

Allah razı olsun, biz böyle birlik ve dirlik içinde olalım Rabbim bizlere nice güzellikleri nasip eyleyecektir inşallah. Hakkari artık terörle değil; Kalkınmayla, turizmle, ticaretle, kardeşlikle, huzurla ve refah ile anılacaktır. Çünkü güçlü AK Parti için tek yürek olacağız, Büyük Türkiye’nin inşası için büyük ve güçlü Hakkari olacağız.

Kıymetli dava kardeşlerim; her türlü zorluğa rağmen yılmadan, bıkmadan, usanmadan, izzet ile aşk ile çalışarak teşkilatımızı çok kısa sürede seçimlere hazırlayan,yol arkadaşlarıma,kadın,gençlik,ilçe ve belde başkanlarıma il-ilçe teşkilatlarımıza,mahalle ve köy başkanlarımıza AK Parti sevdalılarına şükranlarımı sunuyorum.

Bu davanın dinamik gücü gençlik kollarımız, istikbalimiz olan, umudumuz olan gençler, AK Partinin bu AK Teşkilatın alnı ak, yüreği ak bahtı ak gençleri, sizleri bugün bir kez daha gönülden selamlıyor ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz genç kardeşlerim, bu dava size emanet,  bu emaneti her ne suretle olursa olsun dalgalandırmaya, yüceltmeye, yükseltmeye devam edin.

Bu hareket en çok sizin omuzlarınızda yükselecektir. Kadın Kollarımız, yürekleri millet sevdasıyla çarpan hanım kardeşlerime ayrıca çok çok teşekkür ediyorum.

Kadın eli değmeden gerçekleşen bir başarı ve zaferin olmadığını biliyoruz.  Başarımız sizlerin gayretinde saklı bir hazinedir, çabalarınız mücadelemiz için çok değerlidir.

Partimizin kuruluşundan beridir teşkilatlarımızda görev almış olan, tüm il-ilçe başkanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilat çalışanlarımıza ve yüreği yüce gönüldaşlarımıza, bizi hep destekleyen kıymetli halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Görevi devraldığımızı gün itibariyle teşkilatlarımızın kapılarını, millet sevdalılarına açtık.

Bundan sonra da enerjimizi, gücümüzü, gecemizi, gündüzümüzü, bu aziz millete ve Hakkarili hemşerilerimize hizmete harcayacağız.16 yıl önce AK Parti ile Türkiye’de demokrasi ve kalkınma yolunda güzel bir başlangıç yaptık. 15 Temmuz'la tüm terör ve emperyalist güçlere karşı, milletimizle istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkma konusunda şanlı bir duruş gösterdik.

Şimdi de 24 Haziran'da vatanımız, milletimiz ve mirasımız için yeni yönetim sistemimizle Yeni Büyük Türkiye için güzel bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz.

Güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye' şiarına inşallah bizler Hakkari’den en güzel desteği vereceğiz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinin tekrardan ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milletvekili adaylarımızı sizlere, yüreğinize ve muhabbetinize emanet ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

 

 

Bu haber toplam 3994 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim