• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

AK Parti Şemdinli İlçe Başkanlığına Şakar seçildi

AK Parti Şemdinli İlçe Başkanlığına Şakar seçildi
AK Parti Hakkari Şemdinli İlçe Başkanlığına Fahri Şakar seçildi.
Şemdinli kapalı spor salonunda düzenlenen  A Parti 7. Olağan kongresine Ak Parti MKYK üyesi  ve Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, Hakkâri Milletvekili Husret Dinç, Hakkari Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Şemdinli Belediye  Başkanı Tahir Saklı, geçmiş  dönem Milletvekillerinden  Abdulmuttalip Özbek ve Hakkı Töre, Büyük Çiftlik Belediye Başkanı  Rüştü Zeydan ve Ak Parti ilçe başkanları,  kadın kolları başkanı,  gençlik kolları başkanı,  il yönetim kurul üyeleri ile  büyük bir halk kitlesi katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Cumhurbaşkanı'nın videosu slaytta izlendi.
  Burada konuşan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, AK Parti 7. Olağan Kongremizin ülkemize, milletimize, ümmete ve tüm dünya mazlumlarına ve bu minvalde gerçekleştirmek üzere bir araya geldiğimiz Şemdinli İlçe Kongremizin ilimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm dünya mazlumlarına hayırlı olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum dedi.
 
Başkan Gür,”Hakkari AK Parti il, ilçe, kadın, gençlik, encümen, mahalle, belde, köy teşkilatları olarak bu büyük ve kutlu davanın adanmış neferleriyiz. Bizim derdimiz hakka ve halkımıza hizmettir. Bizim derdimiz vatan, millet ve ümmettir. Bunun için bizim derdimizde, davamızda büyüktür, küçük ve gündelik sorunlarda boğulacak ne zamanımız ne de fırsatımız yoktur. Elbette yaşamın her alanında var olacağız ama asla küçük sorunlar için büyük ve kutlu davamızı tökezletecek zayıflıklardan beri duracağız.
 
Hakkari AK Parti teşkilatı olarak sıkmadık el, değmemiş omuz, ısıtmadığımız yürek, tebessüm etmediğimiz hane, selam vermediğimiz esnaf kalmayacaktır inşallah. Rabbim, Sayın Cumhurbaşkanımızın, AK Parti’mizin, devletimizin, vatanımızın, milletimizin ve tüm Müslümanların  yar ve yardımcısı olsun.
 
Bu temenniler ile tekrardan kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allaha emanet olunuz” dedi. Yapılan kongrede  tek liste halinde gidilen seçimde Ak Parti Şemdinli ilçe  Başkanı Fahri Şakar seçildi. Hakkarihabertv.com
ak-parti-1-021.jpgak-parti-4-006.jpgak-parti-2-021.jpgak-parti-3-011.jpg
Bu haber toplam 2100 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim