• BIST 8718.11
  • Altın 2245.94
  • Dolar 32.3321
  • Euro 35.1754
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

AK Parti Yüksekova 6. Olağan Kongresi

AK Parti Yüksekova 6. Olağan Kongresi
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde AK Parti 6. Olağan Kongresi yapıldı.

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde düzenlenen kongreye AK Parti Trabzon Milletvekili ve Hakkari İl Koordinatörü Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Büyükçiflik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan İl Başkanı Emrullah Gür, eski il başkanı Nurettin Fırat, Yüksekova’da yakalanan coşkunun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Görüyorum ki o coşkuyu biz Yüksekova’da çoktan yakalamışız. Şu tablo 2019’a, 2023’e girerken bende inanılmaz bir coşku oluşturmuştur.

Bu anlamda Yüksekova halkına, kadın kollarına, gençlik kollarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler hizmet ve mücadele insanıyız.

Yüksekova bizim için büyük bir değer taşıyor. Çukur siyasetinden sonra ne kadar değiştiğini, genel seçimlerimizde daha güçlü bir oyla çıkacağına inanıyoruz.

Bugün CHP’nin ve HDP’nin ülke genelinde oluşturmak istediği kaosu ilimizde de oynanmak istediğini net biliyoruz.

Bizler AK Parti olarak bu ülkenin bütünlüğü ve kardeşliğinin teminatıyız. Bizleri terör örgütleriyle birbirimize düşürmek isteyenlere bizler bugün burada bir olduğumuzu, tek yürek olduğumuzu, yekvücut olduğumuzu kanıtlamış olduk” dedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ise; 2019’da yeni bir yüzyılın, yeni bir Türkiye'nin, yeni bir dünyanın inşasının başlangıç tarihine doğru yol alınacağını belirterek, “Bu dağlarda analar ağlamasın. Ağıtların yakıldığı bu dağlarda artık sevda türküleri söylensin.

Artık halayı hep beraber el ele, kol kola, gönül gönüle beraber oynayalım. Burada sevgi ve mutluluk ortamını beraber oluşturalım” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimle AK Parti Yüksekova İlçe Başkanlığına Naci Bilici getirildi.İHA

yuksekova-ak-parti-ilce-kongresi-m.jpg

Bu haber toplam 3338 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim