• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

AK Parti'ye üye olacağı tarih belli oldu!

AK Parti'ye üye olacağı tarih belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 Mayıs Salı günü AK Parti'ye üye olacak.

Başbakan Binali Yıldırım, "2 Mayıs’ta Salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız, bu toplantıda da Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız.

Bilindiği gibi 16 Mart’ta yapılan halk oylamasıyla birlikte, Cumhurbaşkanımızın AK Parti’ye, kurucusu olduğu ilk genel başkan olduğu partiye tekrar üye olmasının önünde bir engel kalmamıştır" dedi.

Dün, Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’nde bir otelde düzenlenen Türkiye-Afrika Tarım Bakanları 1. Toplantısı ve Tarım İş Forumu’na katılan Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını kılmak için aynı bölgedeki Mecek Camii’ne geldi.

Başbakan Yıldırım’a, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani,Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer eşlik etti.

Başbakan Yıldırım, cami bahçesinde kendisini hazır bekleyen gazetecilerle tokalaştıktan sonra camiye girdi. Camiye gelen tüm yollar bariyerlerle kapatılırken, polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

"2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız"

Başbakan Yıldırım cami çıkışında AK Parti’de alınan olağanüstü kongre kararını değerlendirdi. Başbakan Binali Yıldırım, "2 Mayıs’ta Salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız, bu toplantıda da Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız.

Bilindiği gibi 16 Mart’ta yapılan halk oylamasıyla birlikte,Cumhurbaşkanımızın AK Parti’ye, kurucusu olduğu ilk genel başkan olduğu partiye tekrar üye olmasının önünde bir engel kalmamıştır.

Dolayısıyla 2 Mayıs’ta yapacağımız genel merkezdeki toplantıda kurucu genel başkanımız ve liderimiz,Cumhurbaşkanımızın üyelik girişimini yapmış olacağız. 21 Mayıs’ta da AK Parti’nin olağanüstü genel kongresini toplayacağız" açıklamasını yaptı.

Başbakan Yıldırım, açıklamanın ardından camiden vatandaşları selamlayarak ayrıldı. Başbakan Yıldırım’ın gece geç saatlerde saatlerde İstanbul’a gitmesi bekleniyor. iha
Bu haber toplam 2202 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim