• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Ak Vefa töreninde Arslan’a plaket

Ak Vefa töreninde Arslan’a plaket
Hakkari Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa töreninde AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı Şehit ve Gaziler Birim Başkanı/ AK Parti Belediye Meclis üyesi Grup sözcüsü Şaban Arslan’a vefa plaketi takdim edildi.

Ak Parti ailesi vefa töreninde konuşan Arslan, Ak Parti sadece siyasi bir kurum değil, milletin gönlünde yer etmiş vicdan partisidir dedi.

Takdim edilen plaketi öncelikle 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Partimizin Hakkari'de 1'inci sırada milletvekili adayı olan ve 14 Eylül 2016 tarihinde evinin önünde, terör örgütü PKK'nın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ahmet Budak'ın adına alıyorum diyen Arslan, Daha önce Partimizde emeği geçen, parti kurucularımız, geçmiş il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kolları başkanlarımız, gençlik kolları başkanlarımız; partimize gönül vermiş duasıyla ayakta durduğumuz şehit ailelerimizin, Genel Başkanımıza Cumhurbaşkanımıza gece gündüz dua eden yetim yoksul insanımızın adına alıyorum, bu plaket asıl onlarındır. Şahsım ve Partim adına herkese şükranlarımı sunuyorum dedi.

Arslan,”Biz çok büyük bir aileyiz. Gecesini gündüzüne katan, cesur, kararlı ve yürekli bir Genel Başkan ile birlikte çalışıyoruz. Ülkesi ve milleti için durmaksızın mücadele eden, ümmetin derdiyle dertlenen, mazlumların sesi olan liderimizle, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümek bizim için bir şeref ve onur vesilesidir.

Siyasette var olmanın en büyük motivasyon kaynağıdır. Siyaset bugün var yarın yok; ama bu can bu bedende olduğu müddetçe çizgimden, değerlerimizden ve davamızdan asla taviz vermeyeceğim. 22 Şubatta hep birlikte bir kongre heyecanı yaşayacağız. Allah’ın izniyle son derece coşkulu ve heyecanlı bir kongre bizi bekliyor. Tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz 7. Olağan il kongremizin şimdiden Hakkari’mize, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bu vesile ile 22 Şubatta Gerçekleştireceğimiz 7. Olağan il kongremize tüm Hakkari Halkımızı Davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Arslan’a Başkan Emrullah Gür tarafından “Ak davamızda hak ve izzet ile birlikte yol yürüdük ve inşallah yürümeye devam edeceğiz. Dava baki, mücadelemiz süreklidir.  Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı sürecimizde birlikteliğimize katıldığınız için değer ve çalışmalar için teşekkür ediyorum”  verildi.

ak-parti-heyeti-001.jpgsaban-arslan.jpg

 

Bu haber toplam 4320 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim