• BIST 9530.47
  • Altın 2478.495
  • Dolar 32.4245
  • Euro 34.7679
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Akbulut. "7 Haziran zaferini hep birlikte yaşayalım"

Akbulut. "7 Haziran zaferini hep birlikte yaşayalım"
Hakkari HDP Aday Adayı İnsan Hakları Derneği Hakkari Şubesi Başkanı İsmail Akbulut 7 Haziranda çıkacak olan zaferin heyecanıyla hepinizi kenetlenmeye ve sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyorum dedi.

Akbulut,”Kürt özgürlük ve demokrasi hareketinin lokomotifi olan saygıdeğer ve emektar Hakkari halkına; Bildiğiniz üzere özelliklede son dönemlerde Kürt siyasal hareketinin kazandığı ivme ve tüm dünyada edindiği konum tarihsel direnişin geldiği noktayı göstermektedir.

Bugün başta Rojava direnişi başta olmak üzere tüm orta doğuda Kürt siyasal hareketi dünyaya insanı ve demokrasi dersi vermektedir. Çok önemli ve tarihsel bir sürecin eşiğinden geçtiğimiz şu günlerde gerek birey gerek toplum olarak hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir.

Rojhelattan  Rojavaya kadar bütün insanlığın umudu olan Kürt siyasal hareketi mutlak zafere erişinceye  dek edindiğimiz siyasal ve toplumsal sorumluluklarımızın hiçbir şekilde geri adım atmadan yerine getireceğimizi, bu uğurda bedenlerini korkusuzca halkların geleceği için vicdan ve inançla siper eden o gencecik değerlerimiz adına, dönülmeyen bir söz olarak tekrar tekrar telaffuz edip hafızalarımızda canlı tutmalıyız.

İşte böylesine kritik bir eşikten geçerken önümüzde Kürt siyasal hareketi ve Türkiye halkları adına dönüm noktası olabileceğine inandığımı bir seçim sürecine gidiyoruz. Malumunuz yıllardır Kürt siyasal hareketinin maruz bırakıldığı anti demokratik seçim barajına rağmen bu dönemde tüm Türkiye halklarının eşit, demokratik ve kardeşçe yaşamı için yeni bir Türkiye ve yeni bir yaşam adına barajları yıkma şiarıyla yola çıkıyoruz. Bu süreçte vicdanımız inancımız ve edindiğimiz devrimci terbiye ile tüm toplumun bireyleri olarak kenetlenip bu onurlu mücadeleden zaferle çıkmalıyız.

Bu süreçte halkımızın teveccühüne inanarak halkımız için olabildiğince tüm devrimci gayret ve terbiyemle en iyi hizmeti ve görevi yapabilmek inancıyla Hakkari’den aday adaylığı başvurusunda bulundum. Tabiki demokrasiye olan inancımızdan biliyoruz ki tüm başvuruların aday olma ihtimali söz konusu olamazdı.

Nitekim değerlendirmeler sonucunda üç arkadaşımız bu hizmeti yürütmekle görevlendirildi. Bu geçen sürecin ardından şunu tüm içtenliğimle belirtmek isterim ki hareketimizin 7 haziran seçimlerinden zaferle çıkması adına payımıza düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getirip kenetlenmeliyiz.

Dünden bugüne değin asla mevki ve makam hassasiyetiyle değil Kürt siyasal hareketinden edindiğimiz devrimci terbiye ile görev ve sorumluluk ayırt etmeden yola devam edeceğimi ve etmemiz gerektiğini belirtmek isterim.  

Bu bağlamda siz yurtsever devrimci Hakkari halkını bütün devrimci duygularımla selamlıyor,7 haziranda çıkacak olan zaferin heyecanıyla hepinizi kenetlenmeye ve sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyorum” dedi. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 3294 defa okunmuştur
  • Yorumlar 8
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim