• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Muş onu çok “Sevmiş”!

Hakan Taş

Mehmet Sevmiş, bu kez Muş için çabalayacak…

Tüm geçmişi başarılarla dolu, üretken, bilgili, çalışkan bir kişiliktir.

2000 yılında Yapım Şube Müdürü iken çalışmalarıyla dikkat çekti. Sonra Şırnak’ta Bayındırlık ve İskan Müdürü olarak görev yaptı. Orada görev süresini doldurduktan sonra Kırıkkale’ye geçti ve aynı ünvanla hizmet atağını sürdürdü.

Hakkari Üniversitesi ilk kurulduğunda kendisine Daire Başkanlığı teklif edildi. Bir müddet çalıştıktan sonra yönetimdeki gevşeklikten dolayı bu görevinden ayrıldı. Güneydoğu’nun başkenti konumundaki en hareketli bölgeye, Diyarbakır’a tayin oldu.

Gittiği her bölgede sosyal ilişkileri, beyefendiliği ve projeleriyle iz bıraktı. Ve şimdiki görev yeri Muş… Sevmiş, görevlendirme ile Muş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Görevine henüz başlayan Hakkari’li hemşerimiz makamında hayırlı olsun tebriklerini kabul ediyor ve Muş için yeni projeleriyle kollarını sıvadı.

mehmet-sevmis-1.jpgEski adı Bayındırlık, yeni adı Çevre ve Şehircilik olan kurumda Müşavir olarak başlayan Mehmet Sevmiş, 1966 yılında Hakkari merkezde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ile Anadolu Üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. Yani iki üniversiteyi bitirmiş oldu. Sevmiş evli ve üç çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Mehmet Sevmiş, çok yönlü ve teknik bilgisi geniş bir bürokrattır. Sabah 08, akşam 17.00 mesai takibinde işine gelip giden biri değil. Tüm zamanını araştırarak, inceleyerek, gezinerek, sağlam, ilkeli, projeli çalışan Türkiye’de beş başarılı müdürden biridir.

Sonda söylemem gereken sözü başta ve başlık olarak yazdım. Çünkü çok eminim ki Muş onu çok sevecek. Başarılı bir Hakkarili Muş’u yeniden imar edecek.

Değerli kardeşimiz, gururumuz Mehmet Sevmiş’e yeni görevinde üstün başarılar, Hakkari’den de sevgiler gönderiyoruz…

Bu yazı toplam 5972 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim