• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Alkışlar sağlık çalışanlarına

Murat Taş

Alkışlar Sağlık Çakışanlarına Bilhassa Dr. Şenay Akdemir’e Covid-19 salgınıyla büyük bir mücadele örneği gösteren, ülkemiz bu konuda bütün dünyanın takdirini kazandı. Dünya Sağlık Örgütü bu konuda Türkiye’yi hep örnek göstererek, salgınla mücadele eden ülkelerin Türkiye’yi örnek almasını istedi.

Ülkemiz bir taraftan salgınla mücadele ederken, bir taratanda yüzlerce ülkeye tıbbi malzeme yardımında bulundu. Ülkemizin başarısında kuşkusuz ki Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığımızın büyük başarısı vardır.

Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve çalışma arkadaşları gecelerini gündüzlerine katarak, Ülkemizin bu salgından biran evvel kurtulması için, büyük bir emek sarf ederek bu konuda başarı örneği gösterdiler.
İlimiz Hakkâri bu salgında Hakkâri Valisi İdris Akbıyık ve onun çalışma arkadaşlarının sayesinde birkaç vaka ile bu süreci atlattı.

Sayın Valimizin gece gündüz demeden çalışması, bir tek Hakkârili vatandaşın zarar görmemesi için çabalaması takdire şayandır. Hakkâri Sağlık İl Müdürü ve çalışanları, ilimizin tek hastanesi olan devlet hastanesi çalışanları, bu salgında büyük bir mücadele örneği göstererek her kesimin takdirini kazandılar.


Temizlikçisinden, güvenlikçisine, idarecisinden, doktoruna yani, bütün çalışanlarıyla mücadele eden, Hakkâri Sağlık çalışanları en büyük takdiri ve alkışı hak ettiler.
Hakkâri’de görev yapan tüm doktorlarımız bu süreçte büyük emek sarf ettiler.
Hepsi elinden gelenini yaparak zor bir süreci geride bıraktılar. 
Bir sporsever olarak hepsini yürekten kutlarım.
Doktorlarımızın hepsi bizim için çok ama çok değerlidir.
Hepsi yürekten çalıştılar ve çalışmaya devam ediyorlar. 
Lakin içlerinden biri olan, bir doktor kardeşimize ayrı bir paraf açmak istiyorum.

Hakkari Devlet Hastanesi enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Şenay Akdemir kendisi bir doktordan öteye, bir melek yani gerçek bir beyaz melek, insanlarla olan iletişimi, konuşması, insanlara bakışı, yani anlayacağınız her konuda dört dörtlük hanım hanımcık bir bayan.

Poliklinikliğe gelen herkesle içtenlikle ilgilenen, dertlerini dinleyen, sevgisini ve saygısını eksik etmeyen her hastasına önem veren, Dr. Şenay Akdemir bence yılın kadını ve doktoru seçilmeli. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ sözü ne kadarda gerçek olduğunun kanıtıdır. Doktor Şenay Akdemir.

Hakkâri’de herkesin gönlünde taht kuran Dr.Şenay Akdemir’e yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz Sağlık konusunda sağlam ellerde olduğunu, bu pandemi zamanında çok daha iyi anladık. 
Ne mutlu böyle değerli doktorlarımız var. Allah hepsinden razı olsun.
Hakkâri Amatör Ligi 18 Temmuzda kaldığı yerden devam edecek. 
Bu sezonu sağlık çalışanları sezonu olarak kayıtlara geçmesini istiyorum.

Bu yazı toplam 4645 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim