• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Ankara ve Hakkari artık kardeş illeri!

Ankara ve Hakkari artık kardeş illeri!
Ankara Sanayi Odası mensupları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü" temalı yemek verdi.

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Oya Özdebir, "15 Temmuz darbe girişiminde sadece elini değil, gövdesini tankların altına koyanları gördük. Kadın şehitlerimiz var. Bu ülke hak edenlerin ülkesi olmalı" dedi.

ANKARA SANAYİ ODASI MENSUPLARI AKŞAM YEMEĞİ VERDİ

Ankara Sanayi Odası mensupları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, "Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü" temalı akşam yemeği verdi. Programa, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Oya Özdebir'in yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı.

"KADINLAR KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEDEN TAM BİR MUTLULUK OLMAZ"

Oya Özdebir, günün anlam ve önemi dolayısıyla yaptığı konuşmada, "Kadın hakları sorunları çözümlenmeden, kadınlar kendilerini güvende hissetmeden ne ülkemizde, ne de dünyada tam bir mutluluk ve huzur olamaz. Yıllardır büyük bir titizlik ve özveriyle yetiştirdiğimiz evlatlarımızı gözü dönmüşlerin hırsları için kurban ediyoruz. Artık tüm kadınlar olarak gücümüzü kardeşlik üzerine kullanmayı bütün kadın arkadaşlarıma öneriyorum." şeklinde konuştu.

"ANKARA VE HAKKARİ ARTIK KARDEŞ İLLER"

Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü projesi kapsamında 2017 yılına Hakkarili vatandaşlarla birlikte girdiklerinin altını çizen Özdebir, "Yeni yıla Hakkari'deki kardeşlerimizle birlikte girdik. Yeni yılın hayırlara vesile olması dileğiyle dua ettik. Ankarave Hakkari artık kardeş illerdir. Ankara-Hakkari Kardeşlik Köprüsü'nü kurduk, artık geçişler serbest. Amacımız kardeş olmanın bilinciyle sorunlarımızı birlikte, gerçek kardeşler gibi çözmektir" ifadelerini kullandı.

"KARDEŞLİK SADECE SÖZLE OLMAZ İCRAAT DA LAZIM"

15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında kadın şehitlerin verildiğine dikkat çeken Oya Özdebir, "Hepimiz ekmeğimizi bu ülkeden kazanıyoruz ama kardeşlik sadece sözle olmaz, icraat da lazım. Elimizi taşın altına koymalıyız. 15 Temmuz darbe girişiminde sadece elini değil, gövdesini tankların altına koyanları gördük. Kadın şehitlerimiz var. Bu ülke hak edenlerin ülkesi olmalı" diye konuştu.İHA

ankara.jpg

Bu haber toplam 3279 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim