• BIST 9702
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Anlamlı eylem!

Hakan Taş

Önceden basın yoluyla yapılan duyuruya halk ses verdi ve mesai saati bitiminde HATSO önünde toplanmaya başlandı. Pankartlar ve Türk bayrağı ile yürüyüş başladı. Yanılmıyorsam iştirak edenlerin sayısı 2 bin kişiydi.

 2 bin kişinin katılımıyla bir görkem ve heyecan göze çarpmış olsa bile beni tatmin etmedi. Aksine üzdü.    2 bin kişi yürürken 3 bin kişi de kaldırımlarda ve işyerlerinde açık tiyatro izler gibi seyirci moduna girdiler.

Fanatik okuyucularım hatırlarlar bir gün öncesinden bunun böyle olacağını söylemiştim. İki ayrı Hakkari ve iki ayrı dünya olduğumuzu…

Ne oldu da birden bu haklı davamızdan vazgeçer gibi ilgisiz kaldık anlam vermiş değilim. 2 bin katılımcı içinde yer alan bayanların sayısı on kişiydi. Bu da ayrı bir tartışma konusu.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Her neyse, olan oldu. Biz kentimizi kurtarmak adına çabalamaya devam edeceğiz. Bugün HATSO Başkanı Servet Taş birkaç STK temsilcisiyle başkente hareket ettiler. Bizlerde Pazar günü onlara katılacağız. Haftaya Salı günü Ak Parti gurup toplantısına katılarak sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşmaya çalışacağız.

MHP ve Bahçeli’ye her fırsatta iltifatlar yağdırıyorken CHP ve Kılıçdaroğlu’na da haksızlık etmemeliyiz. CHP sürekli Hakkari ve Şırnak meselesini TBMM’de dile getirerek hükümeti dürtüyor. BBP’ yi de görmemezlikte gelemeyiz.

 Hakkari’de yapmamız gereken çalışmaları tamamladık. Şimdi sıra Ankara’da. Bu hafta içinde heyet olarak başkente demir atıyoruz. İrtibat içinde, Ankara Hakkarililer Derneği ile istişare halinde toplantılar tertipleyerek ortak karar alıp hareket edeceğiz.

Ankara nezdinde tüm parti yöneticileriyle, Ankara STK temsilcileri ve basın kuruluşlarıyla buluşmayı planlıyoruz. Ve en çok arzu ettiğimiz şey sayın Cumhurbaşkanımız ile bir araya gelmektir.

Tüm gelişmeleri sizlere facebooktan canlı, Hakkari Haber aracılığıyla da saniye saniye yansıtacağım. Allah yolumuzu açık etsin, güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.

img_8236.jpg

Bu yazı toplam 3407 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim