• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Arslan’dan 103 amiral bildirisine tepki

Arslan’dan 103 amiral bildirisine tepki
AK Parti Hakkari il Yönetim Kurul üyesi Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Mühendis Şaban Arslan, 103 amiral bildirisine tepki gösterdi.

Yazılı bir basın açıklaması yapan Arslan, dünde, bugün de, yarın da Hukuku ve Demokrasiyi savunanların yanında olduklarını ifade ederek, 103 emekli amiralin ortak imzalı yayımlamış oldukları anti demokratik ve tehditvari, aynı zamanda vesayetçi bildiriyi, Milletçe nefretle lanetliyoruz dedi.  

Arslan,” Kahraman Türk milletinin, 15 Temmuz'da sadece FETÖ'cü darbecileri değil, aynı kaynaktan beslenen bütün darbe sevdalılarına gereken cevabı verilmiştir.

15 Temmuz hain kalkışmanın yıl dönümüne 103 gün kala 103 hadsizin verdiği mesaj ayaklarımızın altındadır ve yok hükmündedir. Bu topraklarda son sözü aziz milletimiz söyler.

Antidemokratik her girişim ve niyete karşı aziz milletimiz gereken cevabı vermeye her zaman muktedirdir. Kendini bilmez 103 emekli amirallerin geçmişteki kötü ve çirkin olayları hatırlatan bir yöntem ve üslupla bildiri yayınlaması kabul edilemez. Bir dönem taşıdıkları üniformayı ve sıfatları istismar eden bu kişilerin açıklaması yok hükmündendir. Bu, vesayet özlemiyle tutuşan bir zihniyetin canlı olduğunun da kanıtıdır.

O Türkiye artık eskide kaldı! Bu millet 15 Temmuz'da darbe heveslilerini nasıl tepelediğini dosta düşmana gösterdi. Haddinizi bilin! Türkiye bir hukuk devletidir. Bunu asla unutmayın.

Vesayetçiler bir daha asla demokrasimize zarar veremeyecek. Dış güçlerin ezik piyonları büyüyen, güçlenen Türkiye'nin önünü asla kesemeyecek! Seçilmiş siyasi iradeye yönelik kullanılan bu ilkel dili Hakkariler olarak kınıyoruz. Cumhuriyetimize, demokrasimize ve vatanımıza sonuna kadar sahip çıkacağımıza Milletçe söz veriyoruz. Türk Milleti olarak kanımızın son damlasına kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanındayız şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com


 

Bu haber toplam 1869 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim