• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Askerler ve vatandaşlar gönüllerince eğlendi!

Askerler ve vatandaşlar gönüllerince eğlendi!
Ünlü şarkıcı Yusuf Güney’in Şırnak’ta verdiği konserle Komando Tugay Komutanlığındaki askerler ve vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Yılbaşı gecesi Kato Dağı’ndayken ünlü şarkıcı Yusuf Güney ile görüşen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Güney’den konser sözü almıştı.

Bugün Şırnak’a gelen sanatçı Yusuf Güney önce Akçay 6’ıncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığındaki askerlere ardından da Şırnak Merkez Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığındaki askerlere ve Şırnaklı vatandaşlara konser verdi.

Şırnak Bölgesi’nde yapılan tüm operasyonlar da yer alan Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’ndaki Mehmetçikler Yusuf Güney’in şarkılarıyla eğlenerek stres attı. Konsere gelen Şırnaklı vatandaşlar ve askerler Yusuf Güney’in şarkıları eşliğinde halay çekti, oyunlar oynadı. Güney, fotoğraf çekmek isteyen asker ve vatandaşların isteklerini geri çevirmedi.

Sanatçı Yusuf Güney’in sahneye çıkardığı bir askerle yaptığı Kemal Sunal ve Halit Akçatepe taklidi izleyenleri kahkahaya boğdu. Ardından sahnedeki asker mikrofonu eline alarak şarkı söyledi.

Konser sonrasında Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, sanatçı Yusuf Güney’e birliğin plaketini takdim etti.

Tuğgeneral Ercan Yaşin konser sonrası yaptığı konuşmada, “Gerçekten soğuk kış gecesinde bize sıcak bir gece yaşattığı için teşekkür ediyoruz. Bu gecenin mimarı Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanımız Arif Çetin’dir.

Biliyorsunuz yılbaşı gecesinde hep beraber Kato Dağındaydık. Orda değerli kardeşim Yusuf Güney ile konuştu sayın bakanımız. Bir konser verebileceğini söyledi sayın bakanımıza. Biz de çok memnun olduk. Bu gecenin güzelliği Şırnaklı hemşerilerimiz var.

Asker ailelerimiz var. Mehmetçiklerimiz burada. Hakket ten çok mutlu oldum. Çok sıcak bir geceydi. Belki eksi 3 olmasına rağmen çok güzel bir geceydi” dedi.

Sanatçı Yusuf Güney ise yaptığı açıklamada, “Buradan Çukurca’ya gideceğiz. Oradan Tunceli’ye Diyarbakır’a, Van’a Hakkari’ye, Yüksekova’ya doğudaki tüm illerimize hem halkımızla kucaklaşmaya hem de askerlerimize moral vermeye elimden geldiği kadar koşturmaya çalışacağım.

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Jandarma Genel Komutanımız Arif Çetin paşamıza, Kara kuvvetleri Komutanımız Yaşar paşamıza bütün teşkilata çok teşekkür ediyorum. Böylesi değerli kardeşlerimle buluşmama sebep oldukları için çok teşekkür ediyorum.

Buradaki kardeşlerimizin arkadaşlarımızın göstermiş oldukları fedakarlığın yanında hiçbir şey bu benim yaptığım. O yüzden onların, canına, kılına, tırnağına zarar gelmesin inşallah. Ben onları dualarımda hiçbir zaman unutmayacağım. İnşallah diğer sanatçı arkadaşlarımla irtibata geçip ben hiçbir zaman sizleri ve buraları yalnız bırakmayacağım.

Her zaman buraların gelip görünmesi gerektiğine, batıda bakaraktan olmaz, doğu’ya buralara gelip bizzat görerek bilmemiz lazım. Halkımızın ne kadar misafirperver olduğunu ben biliyordum, bizzat gözlerimle görerek onur’a oldum” dedi. İHA

Bu haber toplam 4586 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim