• BIST 9461.31
  • Altın 2492.122
  • Dolar 32.5992
  • Euro 34.8003
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Av. A. Mecit Tarhan’dan ilk açıklama!

Hakan Taş

Hakkari’de kim kazandı, kim kaybetti tartışmasına girmeyeceğim. Tüm parti ve adaylarını tebrik ediyorum. Seçim süresi boyunca en ufak bir kavga, tartışma, söz düellosu, küskünlük,  kötümser rekabet yaşanmadı.

Herkes her bölgeye özgürce gitti ve seçmenleriyle buluştu. Tüm partilerin reklam afişleri yan yana billboardlarda yer aldı. Kimse kimsenin arkasında konuşmadı. Gittikleri evlerde rakip partilerin aleyhinde propaganda yapılmadı.

MHP ve CHP, yani Fatih Özbek ve Nazım Demir ile oylarını yüzde 300 arttırdılar.

Adaylar içerisinde en efendi ve centilmen aday Av. Abdulmecit TARHAN’dı. Tarhan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; “24 Haziran seçim kampanyasında sahada gecesini gündüzüne katarak aday arkadaşlarımıza desteklerini sunan değerli ağabeyim il başkanımız Emrullah Gür, Cemal Adıyaman, Fikri Algül, Naci Bilici,

 Zeki Derin, Münevver Ertuş, Cumhur Demir, aday adayarımız Abdurrahman Er, A. Kerim Akgöl, Erdal demir, Mehmet Ertuş, Mehmet Budak, Mehmet Fırat, Muhsin Kızılkaya, Nedim Yaşar,

Rabia Çiftçi, Rahmi Kaya, Ramazan Özdemir, Reşit Demir, Tahir Saklı, Alay Atlı,ve emeği geçen isimlerini zikredemediğim tüm teşkilat mensuplarımıza içten teşekkür ediyorum. Allahın izniyle mücadelemize kaldığı yerden devam edeceğiz”…

Av. Abdulmecit Tarhan, donanımı ve duruşuyla fark yarattı. Gittiği her ortamda kendisine farklı ve özel bir ilgi gösterildi. Seçimleri kaybetti ama yüzündeki tebessümü, hoşgörüsünü ve efendiliğini kaybetmedi. Yürekli insan, mağlup olurken bile galip gibi görünendir.

Seçmenleri ve güvenlik güçlerini de tebrik ediyorum. Herkes sabahın erken saatlerinde okullara akın ederek oy kullandı. En ufak bir tartışma bile yaşanmadı.

Hakkari yine kendisine yakışanı yaptı. Siyasiler 1 ay boyunca evlerinde çocuklarıyla oturma ortamını bulamadılar. Çok çalıştılar, çok yoruldular.

Ortaya çıkan sonuçların ilimize ve ülkemize yenilikler ve güzellikler katmasını diliyorum. İlimizde hangi parti hangi sandıkta kaç oy aldı, kimler neden kaybetti, Hakkari siyasetindeki yanlışlar ve doğruları önümüzdeki günlerde tüm çıplaklığıyla sizlere yorumlayacağım…

Bu yazı toplam 7491 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim