• BIST 9777.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Avukat Kaya'dan engellilere jest

Avukat Kaya'dan engellilere jest
Hakkarili genç Avukat Zeydin Kaya, iş merkezinin zemin katında bir ofisi Bedensel Engelliler Derneği’ne tahsis etti.

Yaklaşık 3 yıldır herhangi bir merkezleri olmadığı için çalışmalarını yürütmekte güçlük çeken Bedensel Engelliler Derneği Şubesi, nihayet koordinasyon merkezine kavuşacak.

Hakkâri Valiliği, Hakkâri Belediyesi ve İstanbul Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle Kıran Mahallesi Kültür Müdürlüğü karşısında bulunan arazi üzerine inşa edilecek Engelli Koordinasyon Merkezi’nin Bedensel Engelliler Derneği’ne tahsis edileceği belirtildi.

Binanın kullanıma hazır halle gelmesi süreci tamamlanana kadar engelli irtibat bürosu olarak kullanılmak üzere Avukat Zeydin Kaya tarafından engellilere Kaya Plaza İş Hanı’nın zemin katındaki bir ofisi Bedensel Engelliler Derneği ve üyelerine herhangi bir bedel almadan ücretsiz tahsis etmesi engellileri sevindirdi.

Bedensel Engelliler Derneği ofisi açılışına Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, Özel İdare Genel Sekreteri Osman Kızılban ve engelli üyeler katıldı.

Burada karşılıksız olarak engellilere bir ofis tahsis eden Avukat Zeydin Kaya’ya Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu ve Bedensel Engellileri Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Mesut Keskin tarafından şükran plaketi verildi.

Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, Hakkâri’de yaşayan engellilerin öncellikli sorunlarının başında gelen bir engelli merkezinin olmayışının farkında olduklarını ve bu sorunun yakın zamanda çözülmesi yönünde gerekli çalışmalara başladıklarını, ancak bu geçiş sürecinde Zeydin Kaya’nın Bedensel Engeller Derneği’ne vermiş olduğu bu desteğin anlamlı olduğunu ifade etti.

Bedensel Engelliler Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Mesut Keskin ise, Av. Zeydin Kaya’nın geçmişten bu yana derneğe önemli destekleri olduğunu ve kendilerini hiç yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Keskin, Kaya’nın göstermiş olduğu bu iyi niyet ve duyarlılığın Hakkâri’de engellilere yönelik duyarsız davranan Hakkârili birçok iş adamına da örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu. (İHA)

Bu haber toplam 5764 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim