Avukat Kaya’dan örnek davranış

Avukat Kaya’dan örnek davranış
Hakkari Barosu eski Başkanı Av. Zeydin Kaya, her zaman olduğu gibi 3 Aralık Bedensel Engelliler Günü’nde engellileri unutmadı.

Hayırseverliği ile tanınan sevilen ve sayılan Av. Kaya, 70 yakın engelli ve ailelerini bir lokantada ağırlayarak engeliler gününü kutladı.

Av. Zeydin Kaya, engellilerle aynı masaları paylaşarak "3 Aralık Dünya engelliler günü, engelli kardeşlerimize karşı sorumluluk, duyarlılık, bilinç ve farkındalık düzeylerimizi yeniden değerlendirmemiz ve gözden geçirmek için önemli bir gündür dedi.

Kaya,” Engelli olmanın kabahat, kusur, eksiklik veya acziyet olmadığını iyi anlamamız lazım. Engellilik insani bir halin özeti olup herkesin her an başına gelebilecek birşey olduğunu unutmamak lazım her bireyin engelli kardeşlerimize karşı hayat felsefesi hayatlarını huzur ve güven içinde sürdürebilmeleri için nasıl kolaylık sağlayabiliriz olmalıdır”

Av. Zeydin Kaya’nın her zaman yanlarında olduğunu belirten engelli ve aileleri ise, bu günlerinde de kendilerini yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

01-261.jpg02-213.jpg03-157.jpg04-086.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum