• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Aydın Aydın takım elbiseyle Edirne'den Hakkari'ye koştu

Aydın Aydın takım elbiseyle Edirne'den Hakkari'ye koştu
Sıra dışı kliplerle gündeme gelen ünlü türkücü Aydın Aydın FORREST GUMP oldu, Edirne’den Hakkâri’ye kadar takım elbise ile koşarak (DEVAM KE!) devam et diyen sanatçı eserini Hakkari 2 bin 800 rakımlı Şivekür zirvesinde tamamladı.

Dünyaca ünlü Forrest Gump filmi gerçek oldu. Ünlü aktör Tom Hanks’in canlandırdığı Gump karakteri, dünyanın kötülüklerinden sıkıldığı bir gün aniden koşmaya başlar. Hiç durmayan Gump, bütün ülkeyi baştan başa koşar. 

Ünlü türkücü Aydın Aydın, pandemi nedeniyle toplumda yaşayan yılgınlığa dikkat çekmek ve “Ne olursa olsun durmamalıyız” demek için, Edirne’den Hakkâri’ye kadar ülkenin bir ucundan diğer ucuna takım elbise ile koştu.

“Devam ke” (devam et) adını verdiği şarkısının klibi için, ülkenin birçok yerinde takım elbise ile koşan Aydın Aydın, “Ne olursa olsun, hayat devam ediyor, inancımızda da kültürümüzde de yılmak ve durmak yok, dünya ve insanlık bugünleri de aşacak elbette, o yüzden devam ke, diyoruz ve her ne iş yapıyorsak, her ne üretiyorsak, o işi yapmaya, o üretimi gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi. 

Korona hastalığı öncesinde, bir selamlaşma olarak öpüşmenin insanlar arasındaki salgın hastalıkları çoğaltabileceğine dikkat çeken bir “ÖP MEEE” adlı şarkıyı yapan Aydın Aydın, sosyal meselelere dikkat çektiği güncel performanslarıyla tanınıyor.

Amerikan traşı yerine Anadolu tas traşını öneren, çocuklara sebze meyve sevdirmek için kafasına karpuz geçiren, dünyayı ve ülkemizi bekleyen önemli küresel sorunlardan olan kuraklık sorununa dikkat çeken Aydın Aydın’ın “Şıp Şıp Su Sesi” adlı türküsü sosyal medya platformlarında 100 milyondan fazla tıklanma almıştı. 

Kadına şiddete karşı, sigara içilmesine karşı, çevre kirliliğine karşı eylemleriyle de bilinen Aydın Aydın, yeni güncel performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Edirne’den Hakkâri’ye kadar koşan Aydın Aydın, bu performansını sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına dikkat çekmek ve onlara teşekkür etmek için yaptığını söyledi. Koşuyu Hakkari 2 bin 800 rakımlı Şivekür zirvesinde tamamlayan Aydın Aydın, burada Reng-i Hakkarî  sanat topluluğu ile kara bata çıka yürüdükten sonra halay çekip, eserini tanıttı. 

2 bin 800 rakımda sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen ünlü türkücü Aydın Aydın, eserini zirvede tamamladı. Aydın Aydın'nın türküsüne sağlık çalışanları da alkış tutarak destek verdi. Haber: Feyzullah Taş

image00002.jpegimage00001.jpegimage00004.jpegimage00006.jpeg

 

Bu haber toplam 4956 defa okunmuştur
  • Yorumlar 14
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim