• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Babacan Müdür!

Murat Taş

Bölgesel Amatör Ligi 1.Grupta mücadele eden Hakkâri spor futbol takımı kendi evinde Muş sporu 4-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Maça ilgi fazlaydı Hakkârili sporseverler maçın son dakikasına kadar takımlarını destekleyerek galibiyettin keyfini duyasıya yaşadılar.

Hakkâri spor müsabakaya hızlı başladı. Maçın ilk dakikasında Muş spor oyuncularının kafa kafaya çarpılmasında meydana gelen sakatlıkta sakatlanan oyuncunun hastaneye kaldırması Muş sporun bütün hesaplarını alt üst etti.

Hakkâri’ye puan almak için gelen Muş spor futbolcularının yaptığı basit hatalarla adeta yenilgiye davetiye çıkardı.

Hakkâri spor Muş sporlu futbolcularının hatalarını iyi değerlendirerek farklı sonuca gittiler. Muş spor takımı illimize gelen takımlar içerisinde en iyi mücadele eden yas yapıp paslaşan dinamik bir takımdı.

Takımın Bölgesel Amatör Ligindeki bulunduğu şu anki yeri hak etmiyor.

Futbol hata oyunu olduğu için Muş sporlu futbolcular hatalarının kurbanı oldular.

Hakkâri spor güze hoş gelen bir futbol ortaya koymamasına rağmen akılı oyunları ve rakip takımın hatalarını iyi değerlendirerek haklı bir galibiyet elde ettiler.

Sahanın en iyisi Hakkâri spor oyuncusu Hakan ve Kaleci Sedat’tı Muş sporun en kötüsü Kalecileriydi. Hakkâri sporun galibiyetini bizlerde kutluyoruz.  

Müsabakaya damgasını vuran olay Sayın Emniyet Müdürümüzün babacan tavrıydı. Harika bir Müdürlük ve ağabeylik örneği sergileyerek hepimizin günlünü bir kez daha kazandı.

Tribünlerde yaşanan küçük gerginliğe bizzat kendisi müdahale ederek seyircilerin içerisine gidip olayı en güzel şekilde kapatarak Hakkârili sporseverlerle beraber Hakkâri spora tribünlerde destek vererek seyircilerden büyük bir alkış aldı.

Sayın Emniyet müdürümüzün bu davranışı takdire şayandır.

Hakkâri spor taraftarları sayın müdürün bu güzel davranışına karşılık EN BÜYÜK MÜDÜR BİZİM MÜDÜR diyerek Hakkâkinin Şehit Gaffar Okan’ı diyerek sevgilerini dile getirdiler.

hakkari-spor-4-001-001.jpg

 

                                                                                                                                      

 

Bu yazı toplam 3775 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim