• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Bağışlı'da Ak Parti heyetine görkemli karşılama!

Bağışlı'da Ak Parti heyetine görkemli karşılama!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin başkanlığındaki heyet, bugün sabah saatlerinde Bağışlı köyüne giderek kahvaltıyı Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Aydın'ın evinde yaptı.

Ak parti Ankara İl Başkanlığının organizasyonuyla  Hakkari’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Ak parti heyeti  şehirden 45 kilometre mesafede bulunan Hakkari’nin Bağışlı köyünde ünlü sanatçı Aydın Aydın evinde misafir oldular.

Ak Parti heyeti köyün girişinde ellerinde Türk bayrakları bulunan çocukların “En büyük başkan Tayyip Erdoğan, teröre hayır kardeşliğe evet, sayın valimiz hoş geldiniz” sloganları ile karşılandı.

Daha sonra yer sofrasında heyetle bir araya gelen Sanatçı Aydın Aydın burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 30 yıldır İstanbul’da yaşadığını belirterek, bütün kazancını Hakkari ve kendi köyüne yatırdığını söyledi.

Aydın Aydın,”biz buradan gittik burası da memleketimizin güzel bir parçası,ülkemizin her tarafı güzel bende bu sürece bu kardeşlik köprüsüne Türkülerimle yaptığım bestelerle hep destek verdim.

Öncelikle akşam meydana gelen hain saldırıdan dolayı ülkemizin başı sağolsun, inşallah yakın zamanda ülkemiz bu terör olaylarından kurtulacaktır Allah’ın izni ile, Hakkari’de bugün bir ilk yaşanıyor. Ankara Ak parti İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Hakkari gezisi bizleri mutlu etmiştir. Ankara’dan elen tüm heyette ve Bağışlı köyü hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.



BU VATANA HEP BERABER SAHİP ÇIKALIM
Sanatçı daha sonra Türkçe ve Kürtçe olarak bestelediği hepimiz kardeşiz adlı Türküsünün bir nakaratını seslendirerek “Bir lokma ekmeğimizi biz paylaşalım, Birbirimizin derdine derman olalım, Etlen tırnak olmuşuz biz böyle bilsinler, Bu vatana hep beraber sahip çıkalım, Em hemu bırane ferkame nine, Ev welat welatemeye gelek şırine” 

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Fatih Şahin Hakkari Bağışlı köyünde tüm Türkiye’yi selamlıyoruz dedi.

Şahin,”Ankara il teşkilatı ve milletvekillerimiz ile birlikte, ticaret sanayi odası başkanları, sanatçılarımız ve gazeteci arkadaşlarımızla birlikte iki gün boyunca Hakkari ve Yüksekova’da çok güzel bir program icra ettik. Genel  Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığımızın Gönül  Köprüleri Projesi kapsamında Hakkari ve Yüksekova’da vatandaşlar STK temsilcileri, esnafımız ve gençlerimizle bir araya geldik. Burada asker ve polisimizle kucaklaştık ve onlarla dertleştik.

TERÖR SALDIRISINA HAKKARİ’DE YÜREĞİMİZDE HİSSETTİK
Bizler burada bu güzel programı icra ederken yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’da bir terör saldırısı gerçekleştirildi.

Bu terör saldırısının acısını burada yüreğimizde his ettik. Bu vesile ile bu saldırıda hayatını kaybeden bütün canlar için yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör kimden gelirse gelsin, kime yönelirse yönelsin kayıtsız ve şartsız her zaman karşısında olduğumuzu, terörü şiddetle ve nefretle kınadığımızı birkez daha burada ifade etmek istiyorum.

Bu tür saldırılar bizi yolumuzdan çeviremeyecektir. Bizi iddial ve hedeflerimizden uzaklaştıramayacaktır. Bizi yolumuzdan döndüremeyecektir.

Ülkemizin her bir santimetre karesinde barışın, refahın, huzurun, sükunu temin etmek için ülkemizi büyütmek için kalkınmamızı sürekli kılmak için demokrasimizi geliştirmek, ekmeğimizi büyütmek için halkça paylaşmak için bütün Türkiye 90 milyon Türküyle, kürdüyle, çekreziyle , lazıyla arabı, alevi  ve sünnüsü ile büyük Türkiye iddali için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu topraklar çok acılar yaşadı, çok bedeller ödedi biz artık bu ülkenin gündemini farklı olmasını istiyoruz. 21. Yüzyılın Türkiye yüzyılı olması için Türkiye Cumhuriyetinin 21. Yüzyılın parlayan yıldızı olması için var gücümüz ile çalışacağız.

Terör karşı omuz omuza yürek yüreğe mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz artım bütün il ve bölgelerimizin üretimle yatırımla, istihdamla ve ihracatla uğraşmasını istiyoruz. Ülke ve bölgelerimizin gündemini pozitif ve olumlu yönden olmasını istiyoruz.

Hiçbir il ve bölgemizin terörle anılmasını istemiyoruz. Bütün il ve bölgelerimizin ekonomi ile anılmasını istiyoruz. Bütün gündemimiz ülkenin büyültmesi olacaktır.

Bu anlayışla yaşamaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun sadece Türkiye ile sınırlı olmadığını biliyoruz. Hemen yanı başımızda kanın gözyaşının, acının ızdırabın hüküm sürdüğünü biliyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Şahin kendilerini ağırlayan sanatçı Aydın Aydın ve Bağışlı köyü sakinlerine teşekkür etti.

KORUCULAR SİGARTA İSTEDİ
Başkan Şahin ile bir araya gelen bir korucu ise içinde bulundukları durumu anlattı. İsminin açıklanmasını istemeyen Korucu Başkan Şahin’e “Terörü lanetliyoruz. İstanbul’daki saldırıdan dolayı ülkemizin başı sağolsun.

Bu bölgede binlerce insanımız köy koruculuğu yapıyor. Hükümetimizin adım atmasına rağmen 30 yıldır korucuların sigortası yatırılmamaktadır. Aldığımız askeri ücret yeterli değildir. Ben bütün korucular adına bunu dile getiriyorum” dedi.

Başkan Şahin ise, Hükümet olarak ellerinde geleni yapacaklarını belirterek, bununla ilgili bir çalışma içersinde olduklarını söyledi.

Heyet Bağışlı köyü çocuklarına çikolata dağıttıktan sonra Yüksekova ilçesine doğru hareket etti.
Bağışlı köyü ziyaretine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu,

İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Eski Ak Parti Milletvekili Muttalip Özbek, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, bazı Ak Parti Ankara Milletvekilleri, MÜSİAT, ATO, ASO başkanları, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Yardımcısı, Mamak ve Kahraman Kazan Belediye başkanları, Mamak, Etimesgut ve Keçiören ilçe başkanları ile partililer ve yüzlerce davetli katıldı. İHA

bagismi-ak-parti-karsilama-2.jpgbagismi-ak-parti-karsilama-3.jpgbagismi-ak-parti-karsilama-4.jpgbagismi-ak-parti-karsilama-1.jpg

bagismi-ak-parti-karsilama-5.jpgbagismi-ak-parti-karsilama-6.jpg

Bu haber toplam 7964 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim