• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C

Bahçeli'den Hakkari'ye selam var!

Hakan Taş

Hakkari'nin il ve ilçe meselesi hususunda titiz davranarak bize desteğini esirgemeyen MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gurup toplantısında "Hakkari'ye ve Hakkari'li kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum"dedi.

Her salı olduğu gibi dün de mecliste partilerin grup toplantıları gündemi meşgul etti. MHP İi Başkanı Fatih Özbek, grup toplantısına katılarak, Genel Başkan Bahçeli konuşmasını bitirdikten sonra kürsüye çıkarak Hakkari'den götürdüğü hediyeyi takdim etti." Hakkarililer size minnetardır sayın genel başkanım" yazılı tablo alkışlar eşliğinde verildi. MHP grubunda alkış tufanı koptu.

Hakkari heyeti olarak bizde birkaç ay önce MHP grup toplantısına katılmıştık. Genel Başkan Bahçeli, parti olarak Hakkari'nin bu haklı talebinin hep savunucuları olacaklarını belirtmişlerdi.

MHP İl Başkanı Fatih Özbek, salı günü mecliste yaşanan gelişmeyi şöyle aktardı; "81 ilden bizler il başkanları ve grup toplantılarına iştirak ettiğimizde kentimize ait bir hatıra tadında küçük hediyeler götürürüz. Sayın genel başkanımız bugüne kadar meclis'te hiç bir hediyeyi kabul etmiş değil. İlk kez Hakkari'den gelen hediyeyi mecliste ve herkesin alkışları eşliğinde kürsüde kabul ettiler. Bu durum bize verilen değerin bir göstergesidir. Hakkari ismi geçtiğinde tüm kapılar bize ardına kadar açılıyor. Duygulandım ve gururlandım. Bize her konuda desteklerini esirgemeyen partime ve sayın genel başkanıma sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunuyorum"...

Şimdi gel gelelim asıl meseleye. Hakkari'nin il statüsü meselesi gündemden düşmüş değil. Tehlike çanları halen çalıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile MHP Lideri Devlet Bahçeli, ülkenin çıkarları hususundaki tüm kararlara ortak imza atarak samimi bir yolda ilerliyorlar.

Sayın Erdoğan'ın MHP'yi ve Bahçeli'yi kıracağını hiç sanmıyorum. Devlet Bahçeli'nin, "Hakkari'ye ve Hakkarili kardeşlerime selamlar" demesi bir gizli şifredir. Bunun anlamı şudur; Rahat olun, Hakkari bin yıllık geçmişi olan kadim bir kentimizdir ve il olarak kalmaya devam edecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti il kongresine katılmak üzere ilimize gelmesi bekleniyor. Karşılaşacağı görkem ve sevgi seli ile bu konuya olumlu son noktayı koyacağını düşünüyorum.

Hakkari'den sayın Bahçeli ve Erdoğan'a sonsuz selamlar, saygılar...

mhp-ozbek-001.jpgmhp-ozbek-2.jpg

Bu yazı toplam 6483 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim