• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Bakan Sayan Kaya, Hakkarili öğrencileri ağırladı

Bakan Sayan Kaya, Hakkarili öğrencileri ağırladı
İstanbul gezisine katılan Hakkarili öğrenciler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi Dr. İlyas Kaya tarafından ağırlandı.

İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şubesi tarafından İstanbul 3’üncü geleneksel kültür gezisi organize edilen “Önce insan yetiştirmek lazım” sloganı ile organize edilen program kapsamında Hakkari Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hakkari Seyit Taha İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden 40 kişilik öğrenci grubu için 4 günlük gezi programı kapsamında İstanbul’u ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şubesi Başkan Yardımcısı Reşit Demir, Hüseyin Çelik Anadolu İman Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mesut Artuş ve Eğitmen Reşit Arslan eşlik ettiği öğrenci kafilesi İstanbul Minyatür, Sultan Ahmet, Ayasofya Topkapı Sarayı ve Panaroma 1453 gibi tarihi ve turistik mekanlar ile Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret ettiler.

40 kişilik Hakkarili öğrenci kafilesi daha sonrada akşam yemeğinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, eşi Dr. İlyas Kaya tarafından ağırlandılar.  


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Burada konuşan Bakan Sayan Kaya,”Öğrencilerin eski Türkiye’yi yaşları gereği hatırlamadıklarını, geçmişte Türkiye’nin zor süreçler yaşadığını  ifade ederek,” AK Parti’nin iktidara gelmesi ile birlikte kötü günlerin geride kaldı. Eğitimde, sağlıkta ve diğer alanlarda fırsat eşitliğinin sağlandı. Hakkari’yi  ise yakından takip ediyorum ve Hakkarilileri çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Bakan Sayan Kaya, Tiwtter hesabında ise paylaşım yaparak,” Hakkari'den gelen İmam Hatip öğrencileriyle buluştuk. Milletimizin istikbalini emanet edeceğimiz idealist gençlerimizin, vatana hizmetle dolu hayallerini dinledik, tecrübelerimizi paylaştık. Sevgili kardeşlerime başarılı, mutlu bir hayat diliyorum” dedi. Haber: Feyuzulah Taş

Bu haber toplam 7451 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim