• BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Bakan Süleyman Soylu: 'Kılıçdaroğlu’na yüklendi!

Bakan Süleyman Soylu: 'Kılıçdaroğlu’na yüklendi!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkarım" dediğini ama Atatürk Havalimanından kaçtığını hatırlatarak, "Kılıçdaroğlu’na oyuncak bir tank verelim, önünde dursun" dedi.

Trabzon’da Beşikdüzü’ndeki mitinginin ardından geldiği Of ilçesinde belediye meydanında toplanan vatandaşlara seslenen Bakan Soylu, "Bu yeni sistem demokrasiyi hakim kılacak. Milleti merkeze oturtacak ve millet artık karar verecek.

Millete gitmeyerek, sadece milletin değerleri üzerinden çatışma üreterek, Türkiye’yi bölerek iktidar olunmayacak. Kimseyi ayırt etmeden herkese gitmek zorunda kalacaksınız. Bu sistem çatışma, kavga üretmeyecek, uzlaşı üretecek.

Laf değil iş üretenlerin sistemi olacak. Bu memlekete hizmet edenlerin sistemi olacak. Yeni sistemde bu ülkeye yıllardır yapılanlar olmayacak.

Yeni sistemde topyekun bir kalkınma olacak. Pazartesi gündemde yeni hükümet tartışmaları olmayacak. Onun için herkes elini taşın altına koymalı" diye konuştu.

"TANKIN ÖNÜNE ÇIKMAK CESARET İSTER"

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun "Darbe olursa tankların önüne çıkarım" sözlerini hatırlatan Bakan Soylu, "Onu söyleyen Kılıçdaroğlu’nu televizyonlarda gördük. Havalimanından kaçtı mı? Kontrollü kaçak oldu. Havalimanından kaçtı.

Bu arada birileri ile telefonla görüştü. Ne görüştüğünü de kendisi söyleyemiyor. Neler görüşüldüğünü de ortaya koyamıyor. Şu çok bariz ve şeffaf gözüküyor. Kılıçdaroğlu tankın üzerine çıkacaktı dimi. Buradan ona oyuncak bir tank gönderelim de hiç olmazsa oyuncak bir tankın önünde dursun.

Tankın önüne çıkmak cesaret, yürek, millet sevgisi ister, ay yıldızlı bayrağa sadakat ister, Allah’a teslimiyet ister. Öyle tankın önüne çıkmak kolay değil. Sözle sultan olunsaydı o bugüne kadar sultan olmuştu. Tayyip Erdoğan kim, Kılıçdaroğlu kim? Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan ile aşık atıyor.

Kılıçdaroğlu sen o gece nereye saklanayım diye düşünürken Tayyip Erdoğan milletim diyerek 15 Temmuz gecesi uçağa bindi. İnip inmeyeceğini bilmediği halde o uçakta Allah’a teslim oldu, milletin iradesi ile birlikte oldu.

Sen kim, Tayyip Erdoğan kim. Şimdi hepsi beraber bir araya geldi. Kandil, FETÖ, PKK, Avrupa bir araya gelmiş, bunlar mı bizim iyiliklerimizi istiyorlar" ifadelerini kullandı.

"BU UŞAĞUNUZ SİZDEN DESTEK İSTİYOR”

Oflu hemşehrilerinin kendisine her zaman en yüksek desteği verdiğini ifade eden Bakan Soylu, "Bu uşağunuz sizden destek istiyor.

16 Nisan’da attığınız her oyla bu uşağunuza sahip çıkacaksınız. Her oy bizi 16 Nisan’dan sonra daha güçlü, kararlı ve kuvvetli yapacaktır" diyerek destek istedi.İHA

Bu haber toplam 2381 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim