• BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Bakan Yardımcısı İnce Hakkari’de hayat var

Bakan Yardımcısı İnce Hakkari’de hayat var
Hakkari’de ziyaret ve incelemelerde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Hakkari valisinin geliştirdiği sloganla Hakkari’de hayat olduğunu belirterek, terörden temizlenen ülkemizde huzur ve güven ortamı var dedi.

 Sabah saatlerinde Hakkari’ye gelen Bakan İnce ilk olarak Hakkari Valiliği daha sonrada belediyeyi ziyaret etti.
  Kent merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan İnce, vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Vatandaşlar Bakan Yardımcısı İnce’ye “Sayın valimizi seviyoruz. Burada çok güzel hizmetler yapılıyor” dedi. Bakan Yardımcısı İnce ise, vatandaşlara teşekkür ederek, hizmetlerin yapılmaya devam edeceğini söyledi.

  Belediye tarafından Altay Caddesi üzerinde yapılan asfalt çalışmaları yerinde denetleyen Bakan İnce, yeni yapılan kentin en büyük camisi olan Ulu Cami’de ziyaretlerde camiyi çok beğendiğini söyledi. Vali Akbıyık ile birlikte camide namaz kılan Bakan Yardımcısı İnce yaya olarak 112 acil çağrı merkezine geçerek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Belediye binası önünde ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Bakan yardımcısı İnce, vatandaşlarımızla bir araya geldik, valilik, belediye ve 112 çağrı merkezini ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

 -Vali Akbıyık’ın geliştirdiği sloganla Hakkari’de hayat var

Hakkarili vatandaşları huzur ve güven ortamı içerisinde olduklarını ve yüzlerinin güldüğünü gördüklerini söyleyen İnce bu bizi çok mutlu etti dedi.

İnce,”Geldiğimiz noktada gösteriyor ki terör belasında ülkemizde kurtuldukça yüzümüz gülüyor. Daha iyi işlerini yapıyorlar ve huzur içerisinde yaşıyorlar.  Yani şunu söylemek gerekirse Hakkari’de hayat var. Sayın valimizin geliştirdiği bu sloganla Hakkari’li vatandaşlarımızı huzur içersinde gördük.  

Sayın Cumhurbaşkanımızın bize talimatı var terör örgütü, teröristler yok oluncaya kadar en kısa süre içerisinde bunların bertaraf edilmesi yönünde talimatları var. Sayın Bakanımızın önderliğinde bu çalışmalarımızı projelerimizi yürütüyoruz ve en kısa sürede inşallah bu terör belasından ülkemizi, milletimizi tamamen kurtaracağız. Ve insanlarımızı huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürmelerine katkı sağlamış olacağız.

Önümüzdeki yıllara talip projelere başlanılarak buradaki Hakkarili vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğini gördük. Bu konuda bizim bakanlık olarak yapacaklarımızı değerlendirdik. Bundan sonra hangi tedbirleri almalıyız.

Bunları hep birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de gerek belediye gerek, özel idarenin gerek ise diğer bakanlığımıza bağlı birimleri Hakkari li vatandaşlarımıza kalıcı hizmetler sürdürme yolundaki projelerini en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Vali ve beraberindeki ekibini kutlar ve başarılının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 -Vali Akbıyık Hakkari hizmetin en iyisine layık
  Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı İdris Akbıyık, Hakkari’de çok güzel hizmetler ve yatırımlar yapılıyor dedi.

Vali Akbıyık,” Her yer inşaat alanı, yollarımız, içme suyu, parklarımız, Hakkari halkı hizmetin en iyisine layık tabi ki bunların hepsini sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, içişleri bakanlığı, çevre şehircilik bakanı ve gençlik spor bakanımızın büyük destekleriyle yapılıyor. Bu hizmetlerde sayın bakan yardımcımız İnce bir Hakkari gibi tüm projelerin çıkmasında bize büyük emeği var ben kendisine teşekkür ediyor Hakkari’ye hoş geldiniz diyorum” dedi.

Bakan İnce’ye, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Vali Yardımcıları Aziz Gölbaşı, Mustafa Emre Kılıç, Tevik Kumbasar , İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek eşik etti. Bakan Yardımcısı İnce daha sonra Yüksekova’ya hareket etti. Haber: Feyzullah Taş

5995c86a-633d-49e3-827f-071f74946870.jpg89396cce-2b45-4025-858a-5f3eb976b47e.jpgb00ef2cf-70d6-44de-9041-0fba62f0a160.jpg51f9ba27-30c4-45ef-880e-f4b13a5e7e7b.jpg
 

Bu haber toplam 2009 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim