• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

BAL GİBİ FİNAL MAÇI

Murat Taş

Bölgesel Amatör Ligine yükselme baraj maçında oynanan Hakkâri Zap spor- Hakkâri Belediye spor takımları arasında oynanan müsabaka Hakkâri Zap spor un 2-1 galibiyetiyle sona erdi. Hakkari Zap spor gelecek sezon ilimizi tekrar Bölgesel Amatör liginde temsil etme hakkı kazandı. Her iki takımımızı yürekten kutlarım, ilimize ve futbolun ruhuna yakışan bir müsabaka oldu.

Maça her iki takımımız temkinli bir şekilde başladı. Maç baştan sona kadar takımların kıyasıya mücadelelerine sahne oldu. Her iki takımımız tek eleme olan baraj maçının bilincine uygun davranarak maç boyunca sahada taktiksel anlamda adeta satranç oynadılar.

Hakkâri Zap spor oyunun belirli bölümlerinde sahanın hâkimiydi, bunun yanında Hakkâri Belediye spor takımı futbolcularının çoğunun genç olmasının verdiği tecrübesizliğe rağmen sahada müthiş bir mücadele göstermesi takdir edilecek bir durumdu.

Hakkâri Belediye sporun tüm imkânsızlıklara rağmen gösterdiği bu olağanüstü performanslarından dolayı  onları yürekten kutlarım. Saha içinde gösterdikleri iyi mücadeleyle gelecekte hem Hakkâri Belediye spora hem de Hakkâri futboluna güzel gelişimler katacağını göstermektedir. 

Hakkâri Belediye spora zamanında daha iyi imkânlar ve olanaklar sağlansaydı bugün sonuç farklıda olabilirdi. Belediye spor da göze gelen en iyi futbolcu kuşkusuz ki yıllarca Hakkâri spora hizmet etmiş ve ilimizi dışarıda temsil etmiş Mikail hoca sahanın en iyilerinden biriydi, buradan kendisini kutlarım.

Hakkâri Zap spor gerek futbolcularının tecrübesi gerekse aylardır bal liginde mücadele etmenin ve sürekli idman yapmasının karşılığını sahada  aldıkları sonuçla bir kez daha  hepimize gösterdiler.

 Adeta takımın her şeyi olan Mecit hoca sporcularını iyi motive etmiş bir şekilde sahaya sürmesi, bunun yanında yerinde yaptığı değişiklikler ve başka bir başarıda zap sporda  2 yarıda oyuna giren Sercan'ın mükemmel oynaması galibiyette etki oldu tabii ki... Kaleci Sedat ı unutmamak gerekir, oyunda takımına güven vermesi, oyunu sürekli geriden eliyle başlatması, yerinde çıkışları ve kurtardığı penaltı ile galibiyette büyük pay sahibi oldu. Uzun zamandır iyi kaleci yetişmeyen ilimizde futbol adına çok güzel bir gelişme, umarım Sedat bu performansını giderek arttırır.

Müsabakaya olan seyirci ilgisi daha güzel bir manzaraydı tribünlerin dolu olması ile Hakkârili sporseverlerin futbola olan ilgi ve özlemlerini bir kez daha bize gösterdi. Sonuç itibari ile  kaybedenin olmadığı maçta her iki takımımızı yürekten kutlarım, harika bir maç oldu dostane bir şekilde bitmesi daha güzeldi, helal olsun onlara bizlere, Hakkâri’ye ve Hakkâri sporuna yakışanını yaptığınız için. Burada her iki takımımıza gelecek sezon için şimdiden başarılar dilerim.

 

 

 

 

 

 

 


 

Bu yazı toplam 5747 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim