• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

BASIN VE İDARECİLER GÜNÜ!

BASIN VE İDARECİLER GÜNÜ!
10 Ocak hem Dünya Gazeteciler Günü hem de İdareciler günü olarak kutlanıyor. Valimiz İdris Akbıyık üçüncü yılda üçüncü kez biz basın mensuplarıyla polis evinde bir araya geliyor.

Hakan Taş/Yazdı: Geleneksel basın ve idareciler gününde İl Emniyet Müdürümüze misafir olduk. Yemekli toplantımıza Valimiz İdris Akbıyık başkanlık etti.

Samimi bir ortamda geçen toplantıya İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Cumhuriyet Başsavcımız İsmet Çınar ve İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın da hazır bulundular.

Vali Akbıyık; “Toplumsal kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın önemi büyüktür. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik mesleği, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama noktasında çok yönlü bir misyon içermektedir.

Bu önemli misyonu yerine getirmek için mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getiren gazetecilerimiz aynı zamanda halkımızın düşüncelerini ve beklentilerini de yansıtarak oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Basın bir milletin müşterek sesidir.” ilkesinden hareketle çalışmalarını özveriyle sürdüren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum." Dedi.

Yemekli buluşmada “Hakkari’de hayat var” sloganıyla ilimizin güzellikleri konuşuldu. Göreve yeni başlayan Alay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu’nun esprili hoş sohbeti beni ve meslektaşlarımı oldukça mutlu etti.

Meslektaşımız Feyzullah Taş’ın doğum günü olduğunu öğrenen İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın, gizli bir sürpriz yaparak yaş pasta aldırdı ve mumları üflettirdi.

Program finalinde Valimiz, Paşamız ve Emniyet Müdürümüz biz gazetecilere günün anısına birer hediye takdim ederek büyük incelik gösterdiler.

Basın ve idareciler günümüz kutlu olsun…

vali-010.jpg

Bu haber toplam 1773 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim