• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Başkan adayı Hatipoğlu Keskin'i ziyaret etti

Başkan adayı Hatipoğlu Keskin'i ziyaret etti
Hakkari belediye başkan adayı Dilek Hatipoğlu gazetemizin imtiyaz sahibi olan Durankaya ‘nın eski belediye başkanı Fatih Keskin ile Halkın Sesi Gazetesi tesislerinde bir araya geldiler.

Keskin : Hakkari Mezopotamya’nın incisi dostluk ve kardeşliğin başkentidir. Bu halk hizmetin ve sevginin en iyisine laiktir. Şahışlar önemli değildir; Baki olan yaptıklarıdır. Sizden beklentilerimiz büyüktür çünkü aday olduğunuz makam bu halkın iradesini temsil ediyor.

İlimiz bir çok açıdan geri bırakılmıştır. Bunda seçilmişlerinde hataları vardır fakat en büyük pay bu yöreye gönderilen isteksiz ve deneyimsiz atanmışlardır. Belediyenin asli görevleri dışında sizden bir isteğimiz var. Halktan uzaklaşmayın halkla bir bütün olun çünkü sizi o makama laik görenler bu yörenin vatandaşlarıdır.

Çevrenizde kendi çıkarları için bazılarını kötüleyenler olacaktır fakat siz bu halkın temsilcisi olarak bu söylemlere itibar etmeyiniz, halktan kopuk bir yönetim ilde huzuru refahı ve kalkınmayı sağlayamaz.Gördüğümüz ve izlemediğimiz kadarıyla siz bu halk için en iyisini yapmak istiyorsunuz.

Bu tavrınız bütün Hakkari halkını memnun ediyor. Hiç kimseyi birbirinden ayırmaksızın eşit yurttaşlık temeline dayalı bir siyaset izlerseniz bu halk sizi başının tacı eder. Son olarak 2014 yerel seçimlerinde Hakkari’de ilk defa bir bayan adayın olması ilimizde farklı çevrelerce yanlış bulunsa da bizler sizin bu görevi laikiyle yerine getireceğinize yürekten inanıyor ve size çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi.

Hatipoğlu: Hakkari halkı dediğiniz gibi kardeşliğin ve dostluğun başkentidir. Vu halk hizmetin sevginin en iyisine laiktir. Eğer halkımız bizi o makama laik görürlerse elimizden gelenin fazlasını yaparak bu halka bu kahraman il’e laik olmaya çalışacağız.

Herkesten destek bekliyorum herkesin fikirlerini önemsiyorum ve beraber el ele omuz omuza bu ili kalkındıralım diyorum. Sizlere de iyi temennileriniz ve hoşgörünüzden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Haber: Halkın Sesi Gazetesi/Ferhat Reisoğlu

bdp-hakkari-baskan-adayi-dilek-hatipoglu-11.jpg

bdp-hakkari-baskan-adayi-dilek-hatipoglu-22.jpg

 

Bu haber toplam 6081 defa okunmuştur
  • Yorumlar 13
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim