• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Başkan Arslan'dan Kurban bayramı mesajı

Başkan Arslan'dan Kurban bayramı mesajı
Ak Parti Hakkari Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Şaban Arslan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Millet olarak sahip olduğumuz en önemli özelliklerimizden biri, birlik ve dayanışma ruhumuz; Her şartta bizi birbirimize yakınlaştıran paylaşma duygumuzdur.Kurban Bayramı, inanıyorum ki; başta ülkemiz olmak üzere koronavirüse karşı tüm tedbirleri alarak bu özelliğimizi perçinlememize vesile olacaktır.


Bayramlar birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın en üst safhada yaşanmasına vesiledir. Millet olarak, gönül dünyamızı sonuna kadar açtığımız her bayram, bizi daha da yakınlaştırır.  Bu Kurban Bayramı'nı zorlu bir sürecin, pandemiye karşı milletçe verdiğimiz büyük bir mücadelenin ardından karşılıyoruz. Millet olarak sahip olduğumuz birlik ve beraberlik ruhunun, verdiğimiz mücadeledeki başarıyı nasıl etkilediğini hep birlikte gördük ve yaşadık.

Tüm dünyanın altında kaldığı illete karşı; örnek gösterilen bir devlet-millet dayanışması sergiledik. Ne mutlu ki; bu bayramda ibadetlerimizi, ziyaretlerimizi gerçekleştirebilecek; sevdiklerimizle bayramlaşmanın güzelliğini sınırlı da olsa yaşayabileceğiz. Ancak emeklerimizi zayi etmemeli, malum olduğu üzere etkileri devam eden koronavirüs salgınına yönelik tedbirlerimizi almayı sürdürmeliyiz. Hijyen ve mesafe kurallarına; maske kullanımına dikkat etmeliyiz ve Mutlaka aşılarımızı yapmalıyız.


Bu Kurban Bayramı inşallah daha nice bayramı sağlıkla ve sevdiklerimizle karşılayabileceğimiz, birbirimize sarılabileceğimiz güzel yarınların müjdecisidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin, milletimizin, Hakkari hemşehrilerimin ve en önemlisi şuanda sınırda vatanı görev yapan askerlerimizin ve Polis Teşkilatımızın Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum.

Kesilen Kurbanların makbul olmasını, yapılan ibadetlerin kabulünü temenni ediyorum. Allah, milletimizin ve devletimizin sırtını yere getirmesin, birlik, beraberlik ruhunu ve kudretini daim etsin inşallah.

Bu haber toplam 1048 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim