• BIST 9079.97
  • Altın 2321.837
  • Dolar 32.328
  • Euro 34.982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Başkan Büyüksu'ya, Eğitime Destek Plaketi

Başkan Büyüksu'ya, Eğitime Destek Plaketi
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Esendere Beldesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İlçe Mili Eğitim Müdürü Servet Canlı ve Şube Müdürleri ile birlikte, Yüksekova Esendere Beldesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'yu makamında ziyaret ederek, okullara verdiği destekten dolayı kendisine Türk Bayrağı ve teşekkür plaketi verdi.

Müdürü Gür "Başkan Büyüksu birkaç okulumuzda bakım, onarım, boya, badana, çevre ve bahçe düzenlemesi gibi çalışmaların yapılmasını sağlayıp okulumuzun bazı ihtiyaçlarını karşıladılar, öğrenci ve velilerimiz de okulun yeni görünümünden ve Başkanımızın eğitime yönelik çalışmalarından çok memnunlar.

Kuşkusuz Belediye Başkanımızın eğitime ve çocuklara verdiği değer ve önem, belediyenin yönetilmesinde de kendisini çok olumlu biçimde gösteriyor.

Başkanımızın talimatıyla, okullarımızın boya, badana, ihata duvarları ve bahçe düzenlenmeleri yapıldı. Sayın başkanımızdan Allah razı olsun. Eğitime verdiği desteği ve katkıları çok önemli buluyoruz. Okullarımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mili Eğitim Camiası olarak, yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Sayın Başkanın desteğinizi yanımızda hissedeceğimize eminim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksekova Esendere Beldesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu," "Eğitim kurumlarına hizmet etmek bizi mutlu ediyor.

Bunun için okulların fiziki anlamda daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.

Eğitimin kalitesi ve niteliğini yükseltecek, öğrencilerimizin sağlıklı ve düzenli ortamda eğitim-öğretim almalarını sağlayacak her türlü hizmet, proje ve çalışmanın içinde yer almaya, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Bilal Gür Beyefendiyle birlikte, yöneticilerin ve okul aile birliklerinin bu yönde atacakları her adıma destek vermeye, okullarımızın eksikliklerini gidermeye devam edeceğiz,” diye konuştu. Hakkarihabertv.com

buuksu-2.jpg1-521.jpgbuyuksu-3.jpg
 

Bu haber toplam 4393 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim