• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 6 °C

Başkan Çiftçi'den 15 Temmuz mesajı

Başkan Çiftçi'den 15 Temmuz mesajı
Güvenlik İş Sendikası İl Temsilcisi Hacı Çiftçi, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz hain darbe girişimine, Türk Milleti'nin, millet olmanın ne demek olduğunu gösterdiği, hain FETÖ Terör Örgütünün demokrasimize, yaşama özgürlüğümüze, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığına yönelik saldırısına karşı kadın, erkek, yaşlı,genç, çocuk sokağa dökülerek gösterdiği şanlı bir zaferdir 15 Temmuz.

Bombalara meydan okuyan, tankların önüne yatan, mermiye göğsünü siper eden, ülkesini canı pahasına savunan halkımız, asla diz çökmeyeceğini böylelikle tüm dünyaya gösterdi.

O gece ve sabahı Gazi Meclisi'ni bombalayan, halkın üzerine kurşunlar yağdıran çeteler derhal tevkif edilmiş ve bu darbe girişimi kontrol altına alınmıştı.

Ne yazık ki 15 Temmuz Darbe Girişiminde birçok vatansever yaşamını yitirmiş ve şehadet şerbetini içerek o güzel mertebeye ulaşmıştı.Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY ve Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI 15 Temmuz akşamı demokrasiye ve milli iradeye karşı yapılan hain işgal girişiminden haberdar olur olmaz en kısa zamanda harekete geçmiş ve TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Ergün ATALAY gece 00.30 dolaylarında Sakarya Kent Meydanında on binlerce vatandaşa hitap ederek TÜRK-İŞ'in 1 milyon işçisiyle bu işgal girişiminin sonuna kadar karşısında olduğunu ifade etmiş ve halkı sabaha kadar meydanlarda mücadele etmeye çağırdı,Güvenlik-İş Sendikamız tüm teşkilatımız ile birlikte hain darbe girişiminin ilk anından itibaren Demokrasi nöbeti tutarak hainlerin karşısında olduğunu açıkça göstermiştir.

Halkın can ve mal güvenliğini koruyan Özel Güvenlik Görevlileri de şüphesiz ki bu şanlı zaferin en önemli sacayağını oluşturmuştu. Görev yerlerinden ayrılmayan ve o gece halk düşmanlarına karşı duran Özel Güvenlik Görevlileri mesaileri bitmiş olmasına rağmen bulundukları alanları terk etmemiş ve 4 Özel Güvenlik Görevlisi yaşamını yitirmiş, 51 Özel Güvenlik Görevlisi de yaralanmıştı.

Cennet vatan ülkemizde görev yapan Özel Güvenlik Görevlileri canı pahasına devletinin emrinde milletimizin hizmetinde dün olduğu gibi bugünde, yarın da her zaman vatan ve millet aşkı ile görev yapmaya devam edecektir.

Güvenlik-İş Sendikası olarak başta 15 Temmuz darbesi olmak üzere; milli iradeyi hedef alan tüm girişimlere karşı olduğumuzu tekrar ifade etmek isteriz. Demokrasilerde milli iradenin üzerinde hiçbir güç yoktur.

15 Temmuz'un sene-i devriyesi vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını vermiş tüm Şehitlere Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Bu vatan sizlere minnettardır…

 Güvenlik İş Sendikası İl Temsilcisi Hacı Çiftçi

Bu haber toplam 1601 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim