• BIST 9682.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Başkan Dündar, birlikte başardık

Başkan Dündar, birlikte başardık
31 Mart Yerel Seçimlerde Hakkari' nin Çukurca Belediye Başkanı seçilen Ensar Dündar bir mesaj yayınladı.

Kıymetli hemşerilerim; Hep birlikte başardık, birlikte başarmaya devam edeceğiz. 31 Mart yerel seçim çalışmalarımız için bizleri sürekli ziyaret ederek yalnız bırakmayan ve iradesini sandıkta göstererek AK Parti bayrağını Çukurca’mızda dalgalandıran, Şahsımı belediye başkanlığına layık gören sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Sadece bana oy verenlerin değil, tüm Çukurca halkımızın hizmetinde bir belediyecilik hizmeti gerçekleştireceğiz.

Seçimler demokrasinin gereği ve güzelliğidir. Allah'a şükürler olsun hayatımın her döneminde insan ayrımı yapmadan yoluma devam ettim. Görev yaptığım her kurum ve alanda hiç bir zaman ayırmadan, ayrıştırmadan her daim halkımıza en iyi hizmeti arz etmek için mücadele ettim.

Rabbimiz şahittir ki biz Çukurca sevdalısıyız, bu halka hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Hep birlikte yeni ve güzel bir Çukurca inşa edeceğiz inşallah. Yarınlarımız güzel ve huzurlu olacak inşallah. Çünkü biz gönül belediyeciliğini sizlerle el ele, gönül gönüle hep birlikte gerçekleştireceğiz inşallah.

Çukurca’mıza yepyeni bir çehre kazandıran, gönül insanı Kaymakamımız Sayın Temel Ayça’ya Kayyum olarak gerçekleştirdikleri hizmetler ve destekleri için ve MHP İl ve ilçe başkanlarımıza da hususen teşekkür ediyorum. Ayrıca memleketimize hizmet yolunda seçimleri kazanan muhtarlarımızı, belediye ve il genel meclisi üyelerimizi de tebrik ediyorum.

Başta Hakkari AK Parti İl başkanımız Sayın Emrullah Gür ve Milletvekilimiz Sayın Husret Dinç olmak üzere, Çukurca İlçe Başkanımız Sayın Zeki Derin’e, ilçe teşkilatımıza ve bizlere desteklerini hiç esirgemeyen dost, akraba ve tüm Çukurca halkına teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımız boyunca ve seçim günü huzur ve güvenliği en üst düzeyde sağlayan güvenlik güçlerimize de hususen teşekkür ediyorum.

31 Mart seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını ve güzel olanını bizlere nasip etsin inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

AK PARTİ ÇUKURA BELEDİYE BAŞKANI

                      ENSAR DÜNDAR

ensar-dundar-d.jpg

Bu haber toplam 3081 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim