• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Başkan Epcim Altay Caddesi esnafını ziyaret etti

Başkan Epcim Altay Caddesi esnafını ziyaret etti
Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Başkan Epcim,  önce Hakkari’nin en büyük pastanelerden Simit Sarayı ile daha sonrada Atlılar Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek işyerlerine konuk oldu. 

Sema et tavuk ürünleri, Adres alışveriş merkezi, Aksu kırtasiye, taksi durağı ve caddede bulunan tüm esnafları ziyaret eden Başkan Epcim, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek önerilerini aldı.

Ziyaret ettiği işyerlerinde yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Epcim, esnaflarla birlikte çay içti ve bulundukları ikramların tadına baktı.

Hakkari’de yapılan hizmetlerin görmemezlikten gelmenin akıl fikir işi olmadığını ifade eden esnaflar, ilde yapılan hizmetlerden takdire şayan olduğunu söylediler. Hizmetlerin devamını isteyen esnaflar, batıda kalan ailelerin Hakkari’nin değişin yüzünü gösteren fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde görünce inanmaktan güçlük çektiklerini söylediler.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Konak Taksi durağındaki ticari taksi sürücüleriyle bir süre sohbet eden Başkan Epcim, burada sürücülerin sorunlarını dinledi.

Durağın yanında buluna bir banka şubesi tarafından yapılan kaldırımın tehlike saçtığını anlatan sürücüler buna bir çare bulunmasını istediler. Başkan Epcim, ise kaldırımda incelemede bulunarak havaların ısınmasıyla birlikte gereğinin yapacağını söyledi.

-Altay Caddesi sanat sokağı olabilir

Altay Caddesi ve diğer adıyla Şivişki Caddesi olarak bilinen cadde yolunun asfaltlanmasına rağmen bir nevi ihmal edilmiş gibi cadde olarak göze çarptığını belirten Başkan Epcim,”Esnaflarımızı dolaşırken kiraların yüksek oluşu ve piyasanın durgun olması şikayetleri ile karşılaşıyoruz. İnşallah bunların üstesinde geleceğiz ve bununla ilgili projelerimiz var.

Hakkari üniversitesini daha da büyüterek bin olan öğrenci sayısını 5 veya 10 katına yükselttiğimizde esnaflar canlanacak. Tekser ve Gopsi’de konutların yapılmasıyla birlikte kira yükselişlerinin önüne de geçilmiş olacak.

Şivişki sokağı ile bilinen Atlılar Caddesi sanki biraz ihmal edilmiş burayı canlandırmak için sanat sokağı veya başka bir projeyle canlandıracağız inşallah” dedi. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 2156 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim