• BIST 9524.59
  • Altın 2491.401
  • Dolar 32.5083
  • Euro 34.7144
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Epcim, spor dünyası ile bir araya geldi

Başkan Epcim, spor dünyası ile bir araya geldi
Spor dünyası ile bir araya gelen Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, . Bir şehri imar ederken o şehrin neslini ihya etmeyi ihmal ederseniz, ihya etmeyi ihmal ettiğiniz nesil imar ettiğiniz şehri tahrip eder dedi.

Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür,  Başkan Yardımcısı Turan Şimşek,  Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cumhur Demir,  Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Ak Parti Yönetim

Kurulu üyesi  Yakup Aktaş Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda 31 spor Federasyonu il temsilcisi, 35 spor kulübü Başkanı, Profesyonel liglerde oynayan Basketbol, Futbol, Voleybol Takım sporcuları ile bir araya geldiler.

  Başkan Epcim, daha öncede bir araya gelmek istedikleri spor dünyası ile bir araya gelmenin mutluluğu yaşadıklarını ifade ederek, çeşitli spor organizasyonlarına katılıyoruz. Kadın futbol takımımız, Hakkarispor ve engelli spor kulüplerin maçlarını büyük bir zevkle izliyoruz dedi.

  -Başkan Epcim’de Osmanlı sözünü hatırlattı.

  Başkan Epcim,”Belediye başkanları şehirleri imar etme görevi vardır. Bir taraftan da bulunduğu şehirle insanlarını ihyasını da sağlama görevi vardır. Bu noktada büyük Mimar Turgut Cansever’in Osmanlı kültüründe bir alıntısı var bu sözü sizler le paylaşmak istiyoruz.

Bir şehri imar ederken o şehrin neslini ihya etmeyi ihmal ederseniz, ihya etmeyi ihmal ettiğiniz nesil imar ettiğiniz şehri tahrip eder. Yani biz her e kadar şehrimizin altyapısını üst yapısını yapıyorsak bir taraftan da sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde o şehrin sanatını, kültürünü, kültür mirasını, sanat dünyasını ve özelikle spor dünyasına hizmet etme durumundayız ve o anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

  Başkan Epcim,  hayata geçirecekleri ve Hakkari’nin yaşam standardını değiştirecek yeni yapılacak projeler olan,” Katı atık tesisi, sosyal tesis alanları, büyük spor salonu, millet bahçesi projesi, Gopsi Toki konut ve spor tesisleri, Hakkari belediyesi arkasında iki katlı otopark, kentte her eve gidecek doğalgaz proje çalışmaları, bazı mahallelerde semt sahaları ve spor alt yapısının güçlendirilmesi” hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür ise, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirerek, Hakkari’nin geleceği için spor dünyası ile bir araya geldiklerini söyledi. Gür,” Hakkari’nin geleceği parlaktır. Başarılı olabilmek için birbirimizi desteklemeliyiz.  Hakkari 3. Kar festivali ilimizin tanıtımı açısında çok ses getirdi. Biz güzel ilimizi spor ve her yönüyle tanıtmaya devam edeceğiz” şeklide konuştu.

  Kulüp Başkanları Başkan Epcim’den  ilde olmayan ve yapılması gereken“ Hakkari’de 10  bin kişi kapasiteli futbol sahası standı yapılması  semt Sahaları, deplasmana gider takımlara ulaşım desteğinin sağlanması, ilde olmayan spor derneklerin kurulması,

Spor kulüpleri için bina yapılması, ilde üniversite bünyesinde beden eğitimi bölümün açılması, Kamp eğitim merkezi, Güreş eğitim merkezi ve Hakkari’nin kültür zenginliği olan ve gün geçtikçe kaybolan şarkıların kayıt altına alınması talebinde bulundular.  Haber: Feyzullah Taş

03-113.jpg01-201.jpg04-063.jpg11-023.jpg

Bu haber toplam 2418 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim