• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Başkan Epcim yol yapım çalışmalarını denetledi

Başkan Epcim yol yapım çalışmalarını denetledi
Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kent merkezinde devam eden altyapı ve yol asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyerek, konu ile ilgi firma yetkililerinden bilgi aldı.

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kent merkezindeki altyapı ve yol asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Başkan Epcim, ilk olarak altyapı çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiği Karşıyaka Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde denetledi.

Daha sonra Aşağı Merzan Mahallesine geçen Epcim, buradaki yol asfaltlama çalışmalarını inceleyip ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Epcim, Hakkari halkının her türlü hizmete layık olduğunu söyledi.

Epcim, "Hakkari Belediyesince özellikle altyapı projelerimiz hususunda, altyapı ve üst yapı projelerinin teknik ekibimizle birlikte değerlendirmesini yapıyoruz. Alanda bir inceleme yaptık.

Bu inceleme neticesinde de projelerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesine dönük adımlarımızı atmaya çalışacağız. Tabi bu projeleri yaparken özellikle İller Bankasınca güzel bir destek aldık. İller Bankası Genel Müdürlüğüne bu noktada teşekkür ediyoruz.

Bunun haricinde İl Özel İdaremiz bize bu noktada çok ciddi bir destek veriyor. Başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Özel İdaresi teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.

Bu çalışmalar Hakkari'de devam edecek. Bizler elimizden geldiğince Hakkari halkının özlemini çektiği bu altyapı ve üst yapı çalışmalarını hayata geçirmeye çalışacağız. Mahalli müşterek ihtiyaçlar olarak içme suyunun şehrimize hızlı bir şekilde getirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Teknik ekibimizle çeşitli değerlendirmeler yaptık. Bu değerlendirmeleri yüklenici firmayla görüşerek onların yaşadığı darboğazları aşmaya çalışıyoruz.

Onlar aşıldıktan sonra inşallah 2017 yılında altyapısıyla, üst yapısıyla Hakkari halkının özlemini çektiği hizmetleri getirmeye çalışacağız" dedi.

Epcim, son olarak Sümbül ve Biçer mahallelerinde devam eden altyapı çalışmalarını denetledi. Hakkarihabertv.com
 

Bu haber toplam 3345 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim