• BIST 9714.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Başkan Er’den Başarılı Başkan Epcim’e plaket

Başkan Er’den Başarılı Başkan Epcim’e plaket
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Derneği Hakkari Şubesi Başkanlığı tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı olan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim’e üstün gayret özverilerinden ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yapılan plaket takdim törenine Başkan Epcim, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı  Derneği Hakkari Şubesi  İl Başkanı Abdurrahman Er, Ak Parti İl Başkan Vekili Necmettin Yakar,  Ak Parti eski İl Başkanı Mehmet Ertuş, Hakkari kanaat önderi Timur Yoldaş ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

-Hakkarili 603 şehit ve 774 gazimiz var

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Derneği  Hakkari Şubesi İl Başkanı Abdurrahman Er , öz Hakkarili  603 şehidimiz ve 774 gazimiz var dedi.

Başkan Er,”Hakkari olarak artık şehrimizin terörle anılmasını istemiyoruz. Terörün en fazla zarar verdiği ve tahrip ettiği il Hakkaridir. Kimimizi  köyümüzden, Meramızdan yaylalarımızdan kopardı. 


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Kimimiz Teröre Karşı çıkıp mücadele verdiği için ölümle tehdit edildi kimisi de bu uğurda şehit oldu kimi de yaralanıp gazi ünvanını aldı. Bu güne kadar içinde Tsk Güvenlik Korucusu polis ve sivil olmak üzere Hakkari genelinde değişken olmak üzere öz Hakkarili  603 şehidimiz ve 774 gazimiz devletimizin resmi kayıtlarında mevcuttur.

 Gözyaşının akıtılmadığı terörün tahrip etmediği yerleşim yeri var mıdır soruyorum sizlere. Şükürler olsun ki ülkemiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ve  Hükümetimizin kararlı duruşu ile Güvenlik güçlerimiz tarafından  Hakkari ilimizde terör örgütü tamamıyla bölgeden koparılmış yaşam alanları yok edilmiştir.



Şu an itibarıyla Türkiye’nin en güvenilir kenti olmuştur. Yıllarca yerel belediyecilikte Tahribat yaşayan halkın parasının dağa gönderildiği halkın hizmetine verilmediği dönemleri artık yaşamak istemiyoruz. Artık ilimizde huzur ve yatırımların aksatılmadan halkımızın hizmetine verildiği dönemleri yaşamak bizim de hakkımız” dedi. 

-Halkın Parasını halka hizmet yolunda sarf edilmiştir

Başkan Er,”Hükümetimizin büyük bir desteği ile Yaklaşık iki yıldır Hakkari ilimize Kayyum Belediye başkanı olarak  atandığı  ve ayrıca Ak Parti Hakkari Belediye Başkan Adayı olan Sayın Cüneyt Epçim atandığı günden beri  Hakkari ilimizde üstün gayret ve hizmetleri ile ilimize çağ atlatmışlardır. Halkın Parasını halka hizmet yolunda sarfetmiştir. Kendilerine minnettarız.

Dokunmadığı hizmet götürmediği mahalle veya hane kalmamıştır. Yüce Rabbim nasip eder Belediye başkanı olarak Seçilmesi halinde halkımızın hayal bile edemeyeceği büyük devasal projeleri ilimizde hayata geçireceğine yürekten inanıyoruz. Bu anlamda Hakkari halkımızın gönlünde taht kuran Belediye başkanımıza Şehit ve gazi Aileleri olarak yürekten sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim ise, Hakkari’de son dönemde bir vakfı ve dernek kendini göstermeye başladı. Bu vakfın adı da Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı  Hakkari Şubesi Derneğidir dedi.

-Hakkari şehitler yatağı ve tepesidir

Epcim,”Hakkari’de mübarek bir toprakta bu vakfın faaliyetleri çok önemli ve çok değerli.  Çünkü Hakkari Cumhuriyet döneminde en fazla şehidin verildiği toprak parçası Hakkari toprakladır. Bizim Hakkari , Çukurca ve Şemdinli ilçeleri şehitler yatağı ve şehitler tepesidir.

Özelikle bölücü terör örgütünün 70’li yılların sonlarında ve 84’ncü yıllardan itibaren Hakkari yaptığı haince saldırılar neticesinde birçok askerimiz şehit olmuştur.  Canlarını seve seve veren şehit ve gazilerimiz var bu nedenden dolayı Hakkari şehitler yatağıdır.  Şehitler tepesinde dalgalanan bayrağı bizler ölünceye kadar dalgalanacağı sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

Hakkari’nin artık terörle değil hizmetle anılmasını istediklerini söyleyen Başkan Epcim, ilde yapacakları hizmetler hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı  Derneği Hakkari Şubesi  İl Başkanı Abdurrahman Er tarafından Başkan Epcim’e üstün gayret özverilerinden ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Plaket töreni hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi. Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 3296 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Boş Hediye Kutusu25 Nisan 2024 Perşembe 09:07
  • Fotoğraf Makinesi İçin Öneriler25 Nisan 2024 Perşembe 09:04
  • Jeneratör Fiyatları Dizel Seçenekleri25 Nisan 2024 Perşembe 09:02
  • Kadıköy Sahne25 Nisan 2024 Perşembe 09:00
  • Lavabo Batarya Fiyatları25 Nisan 2024 Perşembe 08:54
  • Medine İpeği Şal25 Nisan 2024 Perşembe 08:52
  • Sintine Pompası25 Nisan 2024 Perşembe 08:47
  • Tek Gül Ne Anlama Gelir?25 Nisan 2024 Perşembe 08:45
  • TV Ünitesi Mobilyaları25 Nisan 2024 Perşembe 08:43
  • Sınır 'da imece usulü bağ çapalama mesaisi24 Nisan 2024 Çarşamba 13:53
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim