• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

BAŞKAN ERDOĞAN HAKKARİ’YE Mİ GELİYOR!

Hakan Taş

Salgın hastalık ve deprem hepimizin ortak sorunu olsa da yaşam devam ediyor ve 2020 yılı içerisinde tamamlanması gereken kongreler var.

İlimizde mevcut tüm partiler il, ilçe kongrelerini tamamladılar. Sadece HDP ve Ak Parti il kongreleri kaldı.

Komşu illerimiz Van ve Şırnak Ak Parti İl Kongrelerine katılan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Hakkari il kongresine de katılması bekleniyor. Başkan Erdoğan, Hakkari ilimize son iki yılda iki defa ziyarette bulunarak halkımıza hitap etmiştir. Kendisine gösterilen sevgi seli ve görkem yazılı ve görsel medyada da geniş yer bulmuştu.

15 Kasım 2020 tarihinde son dakika gelişmesi ve değişimi olmazsa Ak Parti Hakkari’de kongre düzenleyecektir. Bu kongreye Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılması bekleniyor.

Peki bu kongrede ne olur, neler değişir, yönetimde değişim  olacak mı?

Herkesin merak ettiği bu soruya tahmin yürütmek istiyorum. Şırnak ve Hakkari yerel seçimlerde tarihi bir başarı sergilediği için Ankara’dan takdir aldılar.  Şırnak ve Hakkari Ak Parti İl Başkanlarının görevlerine devam edeceklerini tahmin ediyordum. Şırnak tahminim doğru çıktı, Hakkari’nin de aynı karar doğrultusunda mevcut başkan Emrullah Gür ile yoluna devam edecek.

Gür’e rakip aday var mı? Elbette var ve olacaktır. Demokrasinin gereği olarak herkesin aday olma hakkı vardır. Ak Parti Genel Merkezinin Gür’e destek olacağını düşünüyorum. Delegelerin tercihleriyle seçilmesi istenilen başka aday olursa da Genel Merkez’den yine onay alacağı konuşuluyor.

Emrullah Gür güven tazeleyerek görevine devam etmesi durumunda ise il teşkilatı kadrosunu değiştirerek farklı bir ekip ve imajla büyük değişim ve yenilik yapması bekleniyor.

Ak Parti İl Kongresinden çok Başkan Erdoğan’ın Hakkari’ye gelecek olması şimdiden heyecan yarattı. Takvim netleşirse Hakkari sayın Erdoğan’ı ağırlamaya hazır olacaktır. Her gelişinde ilimize ve bölgemize müjdeler yağdıran sayın Erdoğan’ın yine halkı ve bölgeyi rahatlatan projelerle bu kötü süreçte ihtiyaç duyulan iyi haberler vereceğinden eminiz.

Hakkari, Erdoğan’ı bekliyor…

Bu yazı toplam 5015 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim