• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Başkan Gür; “7-0 alacağız”

Hakan Taş

Ak Parti ilk kez görkemli bir tanıtım programı tertipledi. Hakkari Kapalı Spor Salonunda görsel Show vardı. Erken saatlerden itibaren partililer toplantının yapılacağı salonda yerlerini aldılar. Geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti

ŞEMDİNLİ GÖZE ÇARPTI

Ak Parti’nin kalesi olarak bilinen Şemdinli ilçesi teşkilat olarak çok kalabalık iştirak ettiler. Milletvekili de Şemdinli’den olunca tüm hareketlilik ve heyecan bu şirin ilçemizdeydi.

ZEYDAN DÖNEMİ

Teoman Zeydan, kişilikli, başarılı, yardımsever, saygılı tam bir Mustafa Zeydan oğlu. Hakkari’ye kalabalık bir gurupla geldi. Salona girmeden ayaküstü hemen ilk zor soruyu yönelttim. “Zor bölgede zorlu bir yarış olsa gerek” demeden hazır yanıt verdi; “Aday olmam istendi, zorluklar aşılmak içindir, mücadeleye devam” dedi.

KADINLAR SALONA SIĞMADI

Ak Parti’nin tanıtım programına en büyük ilgiyi kadınlar gösterdi. Salonun içine sığmayan kadınlar dışarıda kaldı. 3 saat süren şölende kadınlardan tezahürat ve alkış hiç eksilmedi.

MİROĞLU’YA BÜYÜK İLGİ

Ak Parti MKYK üyesi Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, bir gün öncesinden ilimize geldiler. Birçok STK temsilcisi ve kanaat önderleriyle ayrı ayrı görüşerek nabız yokladı. Toplantı salonuna geç geldi.

Konuşmasına Kürtçe başladı, Türkiye’nin iç ve dış politikasına, bölgemize, barış süreci ve ekonomiye kadar geniş bir konuşma yaptı. Miroğlu’nun işte bazı vurgusu; “Halkımızı memnun ve mutlu eden bu hizmet sürecini devam ettireceğiz yada geçmiş dönemlerdeki çıplak sokaklarda saplanıp kalacağız. Referandumda HDP seçmeni bize 2 milyon oy verdi. Bu oylara yeniden talibiz. Erbil-Ankara hattındaki ilişkiler iyiye gidiyor.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


EPÇİM AİLESİYLE GELDİ

Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM, çalışma hayatı ve ailesiyle örnek bir bürokrattır. Eşi Büşra Epçim, son derece mütevazi, başarılı bir eğitmendir. 2 tane minik ve yaramaz kızları olduğu için eşine her platformda eşlik edemiyor ama bu mutlu gününde onu yalnız bırakmadı. Meraklı kadın seçmenlerin tüm dikkatleri protokolde, Büşra Epçim’deydi.  Başkan EPCİM, her konuda olduğu gibi bu toplantıya da hazırlıklı gelmişti. Yaptıklarını ve yapacaklarını sinevizyon gösterileriyle sundu. Kısa ve mütevazi konuşmasıyla da bir kez daha büyüledi.

EN MUTLU ADAM BAŞKAN GÜR

Ak Parti ilimizde kuruluşundan beri çok sıkıntılar yaşadı. Tabela bile asamadılar, sokağa çıkamadılar. Önceki başkan Nurettin Fırat bile Van’da linç girişimine maruz kaldı.  Emrullah Gür, en iyi dönemde başkanlığa atandı. Gördüğü yoğun ilgi en çok onu mutlu ediyor.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN


Ülkemizde gerçek yerel kalkınma Ak Parti döneminde başlamıştır dedi ve sözlerine şunları ekledi; “Ak Parti olarak ülkemizin son 17 yılını damgasını vurmuş bir millet ve hizmet harekâtıyız. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vaat etmedik. Ak Parti’nin belediyecilik anlayışı, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışıdır.

Bunun özü halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Amacımız Liderimizin başlatmış olduğu gönül belediyeciliğini Hakkari’miz ve ilçelerimizde de layıkıyla yerine getirmektir. Bunun için hedefimiz Hakkari’de Merkez ile 4 ilçe ve 3 belde de 7’de 7 yaparak tüm belediyeleri kazanmaktır. 7-0 bu seçimi kazanacağız”…  Aşırı heyecanlı olduğu için 8 yerine 7-0 dedi. Başkan Gür 7 deyince Orhan Miroğlu da 7 demeye devam etti.

BASINA ÖNEM VERMİYORLAR

Ak Parti il teşkilatının büyük bir kusuru var ve ben onları eleştirdiğimde tepki gösteriyorlar. Ama bu defa susmayacağım. Kürsüye çıktıklarında “Basınımızın güzide temsilcileri” diye sözcüklerini süslerler fakat yaptıkları hiçbir çalışmada basına özel bir bölüm ayırtmıyorlar.

3 saat süren etkinliği ayakta izledim ve canlı yayın yaptım. Resmen bel tutulması yaşadım. Platforma yakın bir alana basın mensupları için bir masa bırakmak çok zor olmasa gerek. Bunu hep yaptılar, bu eksiklerini gidersinler diye bende hep eleştireceğim.

ATLI AÇIKLAMA YAPTI

Toplantı sonunda mikrofonlarımıza açıklama yapan ve kalabalık bir gurupla gelen kanaat önderi M. Alayı Atlı toplantıyı şöyle değerlendirdi; “Ak Parti ilimizde son derece görkemli bir aday tanıtım programı gerçekleştirdi. Halkımız, Devlet Başkanımız sayın Erdoğan’ın takdirleriyle seçilen tüm adayları bağrına bastı. Hakkari siyasetinde bir dönüm noktası olacaktır, Ak Parti büyük başarılara imza atacaktır.”

ADAYLAR

Adaylar düğüne hazırlanan damatlar kıvamındaydılar. Hepsi ayrı heyecan yaşıyordu. Fakat dikkatimden kaçmayan bir detay var o da şu; seçmene göre seçilen isimler biraz sürpriz oldu. Yani parti kendi adamlarını değil, yeni ve farklı isimlere yer verdi.

MİLLETVEKİLİ HUSRET DİNÇ

Tüm vekillerin en büyük hobileri konuşmaktır. Mikrofonu uzattığımızda izin versek hepsi de günlerce konuşurlar. Biri var ki tam tersine, konuşmayı sevmez susmayı tercih eder. Bu kişi Milletvekilimiz Husret Dinç’ten başkası değildir. Tanıtım toplantısında konuşma yapmamasını eksiklik olarak değerlendiriyorum.

TÜM ADAYLAR HAKKARİ RADYOSUNDA

Tanıtım bitti, çalışmalar hız kazandı. Hangi adayı ne kadar tanıyorsunuz, projeleri nelerdir, halka neler söylemek isterler? İşte tüm bu soruların yanıtı bizde olacak. Radyo olarak tüm adaylarımızı canlı yayınımızda halk ile buluşturacağız. Bize başvurmaları durumunda Hakkâri siyasetine bu konuda katkı sunacağız.

Sonuç olarak eksiği ve fazlasıyla Ak Parti ilimizde görkemli bir tanıtım programı gerçekleştirdi. Belediye Başkan Adayı EPCİM, bir ilke imza atarak her kapıyı çalarak her gönülle de dokunmayı  başaran müthiş bir kampanya yürütüyor. Tüm adaylara başarılar diliyorum. 

Bu yazı toplam 5439 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim