• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Başkan Gür, Hakkari’de inanılmaz değişim yaşandı

Başkan Gür, Hakkari’de inanılmaz değişim yaşandı
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı gösterilen Cüneyt Epcim; Tekin, Kaçar ve Demir ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münever Ertuş ve beraberindeki partililer, Bağlar Mahallesi sakinlerinden Ali Tekin, Pehlivan Mahallesinde Hazal Kaçar ailesi ve komşuları ile Bağlar Mahallesi sakinlerinden Davut Demir’in evinde kadınlarla bir araya geldiler

Başkan Epcim, kentteki yeni değişim ve dönüşüm projeleri ile özelikle kadınlara yönelik projeleri hakkında da detaylı bilgiler verdi.

“Hakkâri’de son iki yılda müthiş bir değişim yaşandı. Değerli başkanımız EPCİM herkesin sevgisini kazandı. Yapılan tüm bu hizmetler %20 civarındadır. 31 Mart seçimlerinde halkımız destek verirse geri kalan %80’i tamamlamış olacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İki yıl önce Hakkâri’mizde hepimiz toz ve çamur içindeydik.

-Başkan Gür,  son iki yılda müthiş bir değişim yaşandı

Ailelerle sohbet eden Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır dedik ve yaptık dedi.

Gür,” Son iki yıl içerisinde çok ciddi bir değişim ve dönüşümün yaşandı. Başkanımız, Hakkari’de yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kurmuş, sevgisini kazanmış. İki yılık süre zarfında da Hakkari’de özlem duyduğumuz hizmetlerin yüzde 20’sini tamamlamıştır. 31 Mart seçimleri bizler için çok önemlidir.

Biz Hakkari’de yapılacak olan seçimin yüzde 100’üne talibiz. Cumhurbaşkanımızın her zaman ifade ettiği gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Başkanımızın da Hakkari’de son iki yıllık zaman zarfında yaptığı çalışmalara bakıldığı zaman, aslında çok daha büyük çalışmaların ve Hakkari halkının bu hak ettiği hizmetleri yaptığını görüyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetlerin göz önünde olduğunu belirterek, kısa sürede yapılan bu güzel hizmetlerden dolayı Başkan Epcim’e teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

ali-tekin-1.jpgdavut-demir-1.jpghazal-catal-1.jpgsinan-muhurdaroglu-1.jpgali-tekin-3.jpgdavut-demir-2.jpghazal-catal-2.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 3865 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim