• BIST 8807.72
  • Altın 2238.898
  • Dolar 32.338
  • Euro 35.0747
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Başkan Gür ‘’Her şey Hakkâri gençliği ve sporu için’’

Murat Taş

AK Parti İl teşkilatı tarafından organize edilen 4.spor toplantısı Hakkâri Öğretmenler evi toplantı salonunda gerçekleşti.

4.Spor toplantısına AK parti Hakkâri il başkanı Emrullah Gür, AK parti Hakkâri Milletvekili adayı Av. A. Mecit Tarhan, AKParti yönetim kurulu üyesi ve Hakkâri Basketbol il temsilcisi Yakup Aktaş spor kulüpleri başkanları, yöneticileri ve takım antrenörleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak parti Hakkâri il başkanı Emrullah Gür’’ 4.sünü yaptıkları spor şurasının amacının Hakkâri spor ve sporcularına dertlerini, sıkıntılarını ve isteklerini dinlenmek olduğunu bu amacla spor şurasını yapmaktayız.

AmacımızHakkâri gençlerinin önünü açmak onlara en iyi imkânları sağlamak olduğunu,kendisininde eski bir sporcu olduğu için spor ve sporcunun sıkıntılarını iyi bildiğini dile getirdi.

Başkan Gür Devletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız, Spor Bakanlığımız ve Valilimiz ilimiz Hakkâri’yi çok önemsiyorlar. Sportif faaliyetler bakımından elimizden gelen tüm imkânlarıHakkâri spor ve sporcuları için kullanmaya çalışıyoruz.

Bugün Sayın Valimizin başkanlığında Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi konferans salonunda, Gençlik ve spor bakanlığınınHakkâri’deki 25 spor kulübüne maddi yardımda bulunduğunu bu yapılan yardımların ilk olmadığı gibi sonda olmayacak’’ dedi.

Başkan Gür Hakkâri spor takımlarının başkanlarını ve yöneticilerinin dertlerinidinleyerek, her kulüp başkanını dinleyerek sıkıntılarını ve isteklerini not aldı.

Başkan Gür ‘’Hakkâri’de sporun gelişmesi için Hakkâri’deki tüm spor kulüplerinin bir çatı altında toplanmaları ve kendi aralarında seçecekleri birkaç kişiyle bir il spor konfederasyonu kurulmasını istedi.

Kurulacak bu birliktelikte Hakkâri spor dahi iyi yerlerde temsil edilir ve daha faydalı olacaktır’’. Dedi.

Hakkâri Ak Parti Milletvekili adayı A.Meçit Tarhan ‘’Bende sporu seven biriyim, aktif olarak sporculuk hayatım olmadı, âmâ her zaman Hakkâri spor ve sporcunun yanında oldum. Bundan sonrada Hakkâri gençlerinin ve sporcularının yanında olacağım,İnşallah Milletvekili seçildiğimde Hakkâri spor ve sporcuları için her türlü çalışmayı yapacağım’’ dedi

Kapanış Konuşmasını yapan Ak Parti il Başkanı Emrullah Gür,‘’Seçimden sonrada bu türlü spor toplantılarını yapacaklarını, bundan sonra Hakkâri’deki gençler ve sporcularla sık sık bu türlü aktiviteler ve toplantılar yapacağız.

Başkan Gür tekrar olarak söylüyorum tek amacım Hakkâri’deki gençler ve sporcular. Hakkâri’deki sportif başarılar için ve Hakkâri spor ve sporcunun en iyi yere gelmesi için ben ve teşkilatım canla başla çalışacağız bunun için Hakkâri’deki herkesin bizlere bu konuda destekte bulunmasını istedi.

Toplantı sonunda Türkiye’de başka ilde olmayan ilki ilimizde olan Hakkâri Spor futbol tarih ve albümüHakkâri futbol il temsilcisi Adnan Aykut ve Hakkâri Haber TV spor yazarı Murat Taş tarafından Başkan Gür ve Milletvekili adayına Hakkâri Futbol Albümü takdim edildi.

2-001.jpeg3-001.jpegmanset.jpeg1-003.jpeg

Bu yazı toplam 4224 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim