• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Başkan Gür'den 15 Temmuz mesajı

Başkan Gür'den 15 Temmuz mesajı
Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tarih boyunca devletimiz, vatanımız pek çok ihanet görmüştür. 15 Temmuz, bunlar içinde en kirli, en şeytani ve en kanlı ihanetlerden biridir. Hain terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen bu saldırıda 251 kahraman kardeşimiz şehit olmuş, 2196 vatansever kardeşimiz ise yaralanarak, gazi olmuştur. 

15 Temmuz gecesi aralarında Cumhurbaşkanlığı Külliyemiz, TBMM, Emniyet ve MİT merkezlerimizin bulunduğu birçok stratejik kurumumuz adeta bir işgal ordusunun saldrısı altında kalmıştır. O ihanet gecesinde milyonlarca vatandaşımız adanmışlık bilinci ile kendi hayatlarını milletimizin ve devletimizin bekası için gözden çıkarmıştır. İman ve vatan sevgisi ile mücadele ettik ve istikbar güçlerinin kuklası darbecileri yenilgiye uğrattık. 

15 Temmuz millet destanı, gelecek nesillerimiz tarafından tarihi bir direniş ve izzet mücadelesi olarak hatırlanacaktır.

Devletimiz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin şokunu Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği, milletimizin inanç ve devletine olan sadakati sayesinde bertaraf etmiştir. 15 Temmuz hain darbe girişimi zayıf kurumlara sahip ve demokrasi kültürü daha az gelişmiş bir ülkede yaşansaydı, o ülkenin ekonomisi anında çökerdi. 
Siyaset ve istikrar kaosa girer ve toplumsal barış yerini iç savaşa bırakırdı. Bu minvalde; devletimize yönelik o elim saldırının yaşandığı günden bugüne kadar yaşananlar, Devlet ve hükümetimizin güçlülüğünü ve sağlam yürüyüşünü cihana ilan etmektedir. 

Yeni Büyük Türkiye’nin dirilişini küçümseyenlere, 3.dünya ülkeleriyle bir tutanlara hadleri bildirilmiş ve zillet içinde hüsrana uğratılmışlardır. Ecdadının ruhunu şad eden şanlı Milletimiz bu zelil ihanetçilere ve müstekbir güçlere vatan savunmasının sadece tankla, tüfekle, füzeyle değil; tertemiz iman dolu yüreklerle olacağını bir kez daha ders olarak göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti; mazlumların,  mustazafların, haksızlığa uğrayanların her zaman umudu olmuş erdemli bir devlettir. 

Pandemi sürecinde de temaşa ettiğimiz gibi birçok alanda cihanın gelişmiş ülkelerinden ileride olduğunu göstermiş, altyapısı ve sağlık çalışanlarıyla bu süreci başarıyla yöneterek cihanşümul mirasının hakkını eda etmiştir. Devletimiz bugün Libya’da, Suriye’de, Kuzey Irak’ta operasyonlar düzenlemektedir.

Fethin sembolü, izzet ehli ceddimizin emaneti Ayasofya Camii’nin aslına rücu etmesi için kim ne der, hangi ülke ile ters düşeriz endişesi taşımadan, milletimizin reyi ve isteği doğrultusunda tam bağımsız ve özgür bir iradeyle gerekli adımları atmıştır.

AK PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANI EMRULLAH GÜR

 


Hülasai kelam; 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra milletimiz ve devletimiz el ele vererek yeniden ayağa kalkmıştır. Bugün FETÖ’cüler ve tüm terör örgütleri artık insanların kalplerini ve akıllarını işgal edemiyor. Bu ve benzeri terör örgütleriyle mücadelemiz hiçbir zaman bitmeyecektir. Milletimiz birlik ve beraberlik içinde, bu eli kanlı, alçak terör örgütlerinin karşısında daima adanmış fedailer olarak diri olacaktır inşallah. 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzde milletimizin birliği ve devletimizin bütünlüğü için hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Onlar şehit, bizler şahidiz, Rabbim vatanımızı, devletimizi ve milletimizi tüm şer güçlerin kötülüklerinden muhafaza eylesin. Birliğimizi, dirliğimizi ve gücümüzü daim eylesin inşallah.

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim